WIJ WORDEN BEDONDERD! EU en NAVO halen inmiddels wekelijks 10.000 migranten uit Afrika op!

WHAT THE HELL heeft dit met “vluchtelingen uit Syrië” te maken?

afrikaanse

Iedere nacht landt elke paar minuten een groot vliegtuig vol asielzoekers op vliegveld Bonn’ – Oostenrijkse regering eist dat migranten zonder papieren (77%) worden teruggestuurd – Duitse stadjes geven migranten gratis woningen, zakgeld, satellietschotels en pornokanalen, hopende daarmee explosie criminaliteit te stoppen

Terwijl de autochtone Europese bevolking zoet wordt gehouden met glasharde leugens dat het aantal asielzoekers fors verminderd is, halen de EU en de NAVO wekelijks steeds meer migranten naar onze landen toe. Volgens de VN werden alleen al de afgelopen week 10.000 Afrikaanse gelukszoekers –ook volgens de UNHCR niet één oorlogsvluchteling- door de EU-grens’bewakers’ van Frontex en de NAVO op zee ‘gered’ en naar Europa gehaald. Daarnaast is op sociale media te lezen dat op het vliegveld van Bonn iedere nacht elke paar minuten een groot passagiersvliegtuig vol met migranten landt. Oostenrijk eist inmiddels openlijk van bondskanselier Angela Merkel dat de buitengrenzen van de EU eindelijk worden bewaakt. Zo niet, dan stuurt het land nieuwe migranten rechtstreeks door naar Duitsland.

10.000 economische migranten uit Afrika – in één week
‘Alarm op de Brennerpas,’ kopt Anonymous News. Niet ‘rechtse populisten’, maar de VN vluchtelingenorganisatie UNHCR wijst nadrukkelijk op het feit dat er tussen de 10.000 zwarte Afrikanen die Europa de afgelopen week binnenhaalde –een verdubbeling in één week tijd-, niet één oorlogsvluchteling uit Syrië zit. En de NAVO en Frontex mogen nog altijd geen enkel boot tegenhouden, maar zijn door Brussel verplicht om alle vluchtelingen economische gelukszoekers te redden en naar Europa te brengen.

De meesten komen uit Nigeria, Gambia en Senegal. Anderen zijn afkomstig uit Mali, Guinea, Ivoorkust en Marokko. In Oostenrijk is opnieuw het alarm afgekondigd, omdat de Italiaanse regering de meeste migranten onmiddellijk doorstuurt naar het noorden. Op de Brennerpas worden inmiddels extra maatregelen genomen om de enorme stroom in goede banen te leiden. De Oostenrijkers zouden voorbereidingen treffen om bij de grens op de bergpas het leger in te zetten.

Xander Nieuws

Lees ook: https://ejbron.wordpress.com/2016/04/07/afrika-komt-meer-dan-600-000-afrikaanse-jonge-mannen-staan-in-de-startblokken/

Advertenties