België opnieuw terreuraanslag: 2 agenten met machete verminkt!

agenten.aanslag

 

Opnieuw is een gruwelijke islamitische terreuraanslag gepleegd. Een terrorist van Islamitische Staat, een Algerijnse man van 33, viel gewapend met een machete het politiekantoor van Charleroi in Wallonië aan. Twee politie-agentes werden weerzinwekkend verminkt aan gezicht en hals; zij worden allebei in een kunstmatige coma gehouden, omdat de pijn anders ondraaglijk is. Het gezicht van één van de dames is zo toegetakeld, dat het met plastische chirurgie zal moeten gereconstrueerd worden. De dader werd doodgeschoten.

Terreurgroep Islamitische Staat heeft de aanslag in het politiekantoor vandaag opgeëist. ‘De aanvaller van Charleroi is een soldaat van Islamitische Staat. Hij leidde de operatie die een antwoord is op onze oproepen om de bevolking aan te vallen van de coalitie van kruisvaarders’, aldus het ‘nieuwsagentschap’ Amaq, de spreekbuis van de moslimterroristen.

Belgische premier: aanslag op agenten is terrorisme
Alles wijst er momenteel op dat de aanslag op twee vrouwelijke politieagenten in de Belgische stad Charleroi vanmiddag een terreurdaad was. Dat heeft de Belgische premier Charles Michel gezegd tegen het Belgische RTL.

Bron: https://rechtsactueel.com/2016/08/08/moslimterreur-charleroi-gedoogde-illegaal-slaat-gruwelijk-in-op-agenten-met-machete/

Advertenties