Waarom het volk tevergeefs een rechtse regering blijft kiezen!

contractmaatschappij

De PVV staat nog steeds onafgebroken op de eerste plaats, met grote afstand tot de rest van de partijen! Waarom winnen met de verkiezingen dan altijd de “gevestigde regeringspartijen”?

Dit is al een teken dat er iets niet klopt met de verkiezingen!
De corruptie van de linkse politici is onderhand bekend. lees o.a. dit maar: http://www.binnenlandsbestuur.nl/bestuur-en-organisatie/nieuws/meer-corruptie-in-publieke-sector-geen-zicht-op.6261839.lynkx

De regering bepaalt de besluitvorming, de wetgevende macht, de uitvoerende macht -en de rechterlijke macht. Dus ook de politiek-economische besluitvorming! Hierbij worden dus belangrijke deals  “contracten” met de multinationals gesloten! Het volk is slechts het instrument, dat voor het beleid van een regering werkt én betaalt!

En de multinationals maken hier gretig gebruik van!
(Doordat multinationals steeds minder belasting over hun winsten betalen, moeten burgers het midden- en kleinbedrijf steeds dieper in de buidel tasten).
Met andere woorden: de linkse elite heeft baat bij een contractmaatschappij! Ergo: een complete (Eurofiele) linkse regering!

En aangezien het grootste deel van het volk geen kapitalist is, zullen zij alleen gebaat zijn bij een democratische rechtse regering!
Dit is ook de reden dat het grootste deel (tevergeefs) voor de PVV kiest.

Vragen wij ons dan nooit af waarom bij de verkiezingen Links altijd wint?

 Realpredictor.

Lees ook: “Geert Wilders is de Michiel de Ruyter van deze tijd”
http://joostniemoller.nl/2016/08/geert-wilders-is-michiel-ruyter-tijd/