ALS LINKS ZELF WORDT GECONFRONTEERD MET DE KEIHARDE WERKELIJKHEID!

IMMIGRANTEN.VROUWEN

Ze krijgen alles gratis, nu willen ze ook gratis vrouwen!

Duitsland: De Verkrachtingsepidemie door Migranten

IN DUITSLAND WORDEN DE LINKSE VROUWEN NU ZELF AANGERAND!
En NOG verzinnen ze allerlei uitvluchten voor die “zielige” vluchtelingen, die ze niet eens willen aanklagen.

Het is gewoon griezelig om te zien hoe dom, naief en gevaarlijk die linkse meute is!
Eerst probeert ze tot op zekere hoogte het gedrag van deze jonge asielzoekers te verontschuldigen door te beweren dat ze gedupeerd zijn door smokkelaars, en het leven wat ze in Duitsland hebben totaal niet is wat ze verwacht hadden. Met andere woorden zijn de massale aanrandingen en verkrachtingen een ongelukkige maar toch op een of andere manier begrijpelijke uiting van hun teleurstelling en frustratie.

In een rapportage van het Duitse nieuws-/samenlevingsmagazine “Report Mainz” wordt dit dilemma belicht. Hoe verhoudt de politiek correcte instelling van de linksmensen zich tegenover het feit dat hun multicultureel paradijs niet functioneert zoals ze gehoopt hadden, en dat immigratiecritici steeds meer gelijk krijgen?

Het gaat over wat er gebeurt als politiek correcte, massa immigratie advocaten, islam knuffelende “anti-racisten”, worden geconfronteerd met de praktijk van de theorie waarvoor zij betogen. In een rapportage van het Duitse nieuws-/samenlevingsmagazine “Report Mainz” wordt dit dilemma belicht. Hoe verhoudt de politiek correcte instelling van de linksmensen zich tegenover het feit dat hun multicultureel paradijs niet functioneert zoals ze gehoopt hadden, en dat immigratiecritici steeds meer gelijk krijgen?

Bron: https://fenixx.org/2016/08/05/als-politieke-correctheid-in-botsing-komt-met-de-werkelijkheid/

Advertenties