DE HAAGSE DICTATUUR!

Rutte.geschaft

Hierdoor wijs ik al jaren elke (goedwillende) Nederlandse collectant aan de deur af met zijn inzet voor een (vaak) goed nationaal doel!
Ik wijs hem/haar op de miljarden die door (ondemocratisch!) Den Haag jaarlijks worden weggesmeten aan (voor ons “onzichtbare” en oncontroleerbare) doelen in het “buitenland”!
Waarom komt U nog bij het door Den Haag steeds verder “uitgezogen” en “bedrogen” eigen volk terwijl ONS BELASTINGGELD wordt verkwanseld aan o.a. DE ONS ALLEN VIJANDELIJKE ISLAM EN ZIJN TERRORISTEN-VOLGELINGEN?
(Alle z.g. “gematigde” moslims hier en in heel Europa HOOR JE NOG STEEDS NIET OPENLIJK HIER TEGEN PROTESTEREN!

Ja, wel als “Turkse Hitler/Stalin” Erdogan” ( Wil OPENLIJK van “zijn” Turkije een IS(taat) maken!) zijn z.g. “coupplegers massaal oppakt en met de doodstraf bedreigt!
En de Linkse “gekken” in Den Haag vinden dat gedrag van de Turken hier “BEST”!
Straks mogen de Turken visumvrij hier NOG MASSALER BINNESTROMEN!
HET ZIJN OOK MOSLIMS!!

NB “Erdogan” zou (volgens de kortzichtig naïeve westerlingen) “democratisch” gekozen zijn… ! (?)
Ha ha, Zelfs in Nederland ZIJN NIET VOOR NIETS (!) de elektronische stemmachines weer vervangen door het (manipuleerbare!) rode potlood!

Denk er maar eens over na!
Onze “democratie” bestaat uit één dag “verkiezingen” (Op basis van pure beloofde en gebleken leugens!)
Daarna gaan de (op hun leugens) gekozen “Volksvertegenwoordigers” achter ons rug om “” geheime afspraakjes maken met partijen die “WIJ” nooit bij elkaar zouden zetten.
Het onderling bekokstoofde “Regeerakkoord” (waarin een hoop beleids zaken, die nooit eerder genoemd zijn!) is vervolgens HET DICTAAT AAN ONS door de Parlementaire DICTATUUR in Den Haag!

De weinige moedige politici, die hen daarin aanvallen (OMDAT HET VOLK DAAR NOOIT VOOR GEKOZEN ZOU HEBBEN!) wordt door de Haagse dictators weggehoond als “RECHTSE POPULISTEN”!

Terwijl deze mensen juist doen/zeggen “wat het volk wenst!”

Den Haag is een zelfde “Dictator” geworden als de door hen bejubelde “DEMOCRATISCH GEKOZEN” Turkse “Hitler/Stalin” Erdogan!

Frank de Vries
3 augustus 2016

Advertenties