Asielzoekers schuldig aan 69 000 misdaden – in slechts drie maanden

En dan te bedenken dat nog veel meer in de doofpot is gestopt!

Uit statistieken van de Duitse autoriteiten blijkt dat het aantal misdaden schrikbarend is toegenomen en dat er een duidelijk verband is met de groeiende vluchtelingenstromen. Vorig jaar ontving het land meer dan een miljoen vluchtelingen. De Duitse politie slaat alarm en presenteert een statistiek waaruit blijkt dat asiel zoekende vluchtelingen gekoppeld zijn aan  69 000 misdrijven – in slechts drie maanden.

Het spraakmakende en controversiële rapport heeft zowel woede al bezorgdheid in Duitsland gewekt. Het land van bondskanselier Angela Merkel is bekritiseerd om zijn liberale vluchtelingenbeleid, en als gevolg van de snel groeiende massa-immigratie hebben extreem-rechtse kringen meer ruimte gekregen, ook in de politiek.

Vorig jaar ontving Duitsland meer dan een miljoen vluchtelingen uit het Midden-Oosten. Reeds bij de eerste instroom van vluchtelingen in Duitsland heeft de bevolking zijn bezorgdheid geuit voor de economische situatie en de veiligheid van het land.

Oververtegenwoordiging van vreemde nationaliteiten

Het statistiekrapport is afkomstig van de BKA  (Bundeskriminalamt) die in zijn onderzoek de nationaliteit van veroordeelde misdadigers…

View original post 92 woorden meer

Advertenties