De Grootste NITWIT ter wereld!

dronken-juncker

Juncker: Hoe erg de migrantencrisis en het terrorisme ook worden, we zullen onze open grenzen nooit opgeven!

De (“halve Zool”) Jean-Claude Juncker heeft gezworen dat het niet uitmaakt hoe erg het terrorisme of de migrantencrisis ook worden, de Europese Unie (EU) zal de open grenzen nooit opgeven. De voorzitter van de Europese Commissie zei dat het terrorisme kan worden tegengegaan door een betere uitwisseling tussen de lidstaten van informatie waarover de veiligheidsdiensten beschikken.

In het programma ‘Vier Waarheden’, dat maandag 25 juli 2016 op France 2 werd uitgezonden, zei Juncker dat er “veel initiatieven” nodig zullen zijn om de veiligheid binnen de EU te versterken. Na een bloedige maand voor Europa, waarin het continent diverse islamitische terroristische aanslagen heeft meegemaakt – alleen de vorige week al vier in Duitsland – benadrukte de EU-president dat een betere communicatie tussen de lidstaten het probleem zou oplossen.

Juncker zei tegen presentator Gilles Bornstein dat hij “een beter antwoord met betrekking tot de uitwisseling van gegevens tussen de politie en de inlichtingendiensten van de lidstaten verwachtte”.

RP: “Een beter antwoord verwachten?” 10 flessen Whiskey?

Advertenties