HET WESTEN TOLEREERT VROUWEN DISCRIMINATIE

ISLAMITISCHE VROUWEN

Intro RP:
Racisme en discriminatie waarmee moslimvrouwen te kampen hebben, wordt nog steeds onderschat. In de moslimlanden zijn ALLE vrouwen niet alleen slaven, maar ook nog een  wegwerpartikel. En behalve het feit dat zij nooit protesteren, laten zij ook toe dat hun dochters worden misbruikt en hun zoons barbaarsheid aangeleerd worden ! Wat voor moeder ben je dan?
Erger is dat het westen, waar men alles doet om deze groepen te laten integreren, vrouwendiscriminatie gewoon accepteert
————————————————————————–
Wanneer lezen westerse mensen eens eindelijk de wetten, die al 1400 jaar voor alle moslims in hun heilige Koran staan voorgeschreven?
IS= GEWOON DE ISLAM!
Deze gruwelijke terroristen (met hun “Lettre de Cachet” mandaat) voeren in opdracht van diverse Islam leiders ( in Mekka, Teheran en Ankara) wereldwijd (letterlijk!) de leefregels van de Islam uit op iedereen die zich daar volgens hen niet precies aan houdt!

Westerse mensen (vooral vrouwen!) “verontwaardigt” over die nog steeds aanzwellende golf van mishandelingen en verkrachtingen door “die welkome” moslim mannen?
Lees de Koran eens eindelijk!

Zowel hun gewone vrouwenmishandeling*/ als de verkrachting**/ van elke(!) vrouw staan VOORGESCHREVEN als “toegestaan” in hun wetboek!
*/ Koran hfst. 4 vers 34
**/Koran hfst. 24 vers 13.
(Om nog maar te zwijgen over hun “normaal gedwongen (kinder)huwelijk”, waarbij de familie hun dochters vanaf 3 jaar mogen verhandelen EN die “tot bewijsbare maagdelijkheid gedwongen dochtertje” pas op haar 9-de Koran legaal VERKRACHT mag worden door haar meestal volwassen bruidegom!
Geen wonder dat alle meisjes tot hun huwelijksdag elk normaal contact met jongens verboden wordt en na hun “huwelijkse verplichting en eerste ervaring ” ALLE MANNEN HATEN!
Alle jongens mogen niet normaal met meisjes omgaan! DUS .. zoeken ze hun seksuele “troost” bij elkaar en oudere mannen (homoseksuele relaties zijn bij moslims NORMAAL!)

De Islam is de meest huichelachtige stroming (op elke gebied) in de wereld!

Wanneer gaan alle westerse vrouwen eindelijk UIT PUUR EIGEN LIJFSBEHOUD eens de straat op om de PUUR (Staats)VIJANDELIJKE ISLAM Europa uit te bannen!
Of wachten ze tot hun (klein)dochters daarvan het volgende slachtoffer worden?
Het duurt al zolang, dat ik vrees dat al die vrouwen (oer genetisch!) dom en slaafs alleen maar “machtige mannen” naar de ogen kijken zonder enig besef van hun (OOK oer genetische) machtswellust, die alle dictators in de wereld dagelijks demonstreren!

Realiseer eens, dat ALLE RELIGIES mannenverzinsels zijn!
De aan hun volgelingen opgedrongen “HIJ-GOD” is daar het bewijs van !
En vrouwen aanbidden (en DONEREN!) nog steeds die z.g. “LIEVE HEER” managers!
En ik maar denken dat onze westerse vrouwen zich goed opgeleid en geïnformeerd, geëmancipeerd en gelijkberechtigd voelden?
En ze zien toch ook dagelijks op straat die moslimman met hun door mannen(!) verplichte kleding rondlopen? Als een publieke demonstratie van hun geïndoctrineerde haat- en discriminatie naar ONS TOE?

Die “aardige moslim buurvrouw” bestaat niet!
Ze is ook niet “gematigd”! Dat mag en kan ze niet zelf zijn!
ZE MOET “ALLEEN MAAR” GEHOORZAMEN VAN HAAR MAN EN ZIJN (oer)PATRIARCHALE GELOOF!

Welke westerse vrouw wil dit ook opgedrongen krijgen?
Geen?
Waarom hoor en zie ik ze dan niet massaal ageren?
NU hebben ze de kans nog.
Straks niet meer!

Door: Frank de Vries