Midden in Duitsland vindt SEC op verschillende plaatsen grote hoeveelheden wapens voor jihadisten: de media zwijgen in alle talen.

         Dit krijg je als je de grenzen wagenwijd opent voor IS=-terroristen! Exact zoals wij rechtse bloggers vanaf het begin hebben gewaarschuwd!

De vermeende Duits-Iraanse einzelgänger is de eerste die een vuurwapen gebruikte voor zijn gruweldaden. Een Glock 17, een kanon, handig en eenvoudig te gebruiken, wordt ook gebruikt als politie pistool. Blijkbaar had de jonge moordenaar hem via de zwarte markt bekomen. Het zou een “gereactiveerd theater wapen” zijn, zo werd gepubliceerd. Iemand uit onze kennissenkring , die een en ander over wapens weet, beweert dat het mogelijk is om zo’n pistool dusdanig aan te passen dat er weer mee geschoten kan worden, het is echter alleen mogelijk met een enkelschotsvuurwapen. Het terug brengen tot een semi-automatische pistool is eenvoudigweg zo goed als onmogelijk.

De ‘is’ jihadisten hoeven zich, wanneer ze de grote terreur verkondigen, weinig zorgen te maken over hun bewapening. Ongeveer 10 dagen terug was er een zeer geheime actie van een speciale commando eenheid in Nordrhein Westfalen: Een islamitische groenteboer bewaarde in zijn koelkast grote hoeveelheden wapens uit de oorlog. Deze ‘wapenkamer’was dicht bij een moskee. De wapens werden in beslag genomen.

1http://www.anonymousnews.ru/2016/06/21/sek-findet-is-waffenlager-mit-schweren-kriegswaffen-in-mehreren-deutschen-orten-nachrichtensperre/

De…

View original post 801 woorden meer