Zeven redenen waarom de huidige politiek ons niet kan beschermen

aanslagen1

Het Duitse dagblad Bild heeft zeven oorzaken in een lijst opgenomen waarom het huidige politieke beleid ons niet kan beschermen.

Ontkenningspolitiek. Wij ongelovigen hebben drie keuzes bij de IS: Converteren, slaaf worden of gedood. IS fanatici rijden over kleine kinderen heen en snijden de keel door van een priester in Frankrijk. Wat meer bewijs heb je nodig om te begrijpen dat we hier met een barbaarse doodcultuur te maken hebben?

De afgelopen vijf jaar voert Duitsland een totaal mislukt buitenlandbeleid wat heeft bijgedragen dat Syrië in een slachthuis is veranderd en een vluchtelingenstroom van historische proporties richting Europa op gang heeft gezet. Degenen die blijven vastklampen aan het huidige vreselijke buitenlandbeleid, kijken niet alleen weg, en zijn niet alleen maar moralistisch schuldig , maar brengen de veiligheid en levens van de inwoners in Europa in gevaar.

De Europese ministers van Binnenlandse Zaken kunnen niet overeenkomen over een effectieve uitwisseling van informatie in de strijd tegen het terrorisme. De meest gevaarlijke terroristen in onze tijd bewegen zich nagenoeg vrij door Europa, zelfs als ze op een terroristenlijst staan in een land.

De bijdrage van Duitsland aan de bestrijding van de ISIS is belachelijk. Duitse vliegtuigen worden gebruikt in Syrië, maar mogen niet deelnemen aan gevechtsoperaties tegen de ISIS. In plaats daarvan nemen ze verkenningsfoto’s. Duitsland levert wapens aan de Koerdische milities die het vieze werk voor ons moeten doen. Wij zijn onderdeel van een coalitie, waarvan het gestelde doel is om de ISIS te vernietigen, maar we leveren geen werkelijke gevechtsbijdrage, dit is belachelijk.

De rechterlijke macht behandelt terroristen als verwarde en slecht opgevoede kwajongens en niet als soldaten van een moorddadig leger. En als ze voor de rechter worden gebracht krijgen ze een lachwekkend milde straf als ze hun “tragische verhalen” vertellen. De maximale straf voor een terroristisch delict is nog nooit uitgedeeld.

Moskeeën worden vaak gefinancierd door buitenlandse overheden en organisaties die dezelfde haatleer hebben als de gevaarlijke psychoten van de IS.
Jihadisten in Duitsland zijn toegestaan en bedreven in het gebruik van Twitter en andere sociale media om hun ziekelijke boodschap te verspreiden en soldaten voor de Jihad te werven.

In Zweden is het over het algemeen hetzelfde gesteld, wij geven gigantische financiële bijdrages aan terroristen in de Arabische wereld zoals Hamas en islamitische organisaties en scholen in Zweden. Maar toen Frankrijk om hulp vroeg zei de Zweedse minister van buitenlandse zaken dat we kunnen bijdrage met een aantal uren transport met transportvliegtuigen met een kostenplaatje van maximaal 4 miljoen euro. Wallström zei dat we niet meer konden bijdragen omdat Syrië een juridisch grijs gebied is waar honderdduizenden mensen sterven. En het heeft niets te maken met de islam, zeggen de idioten die nog nooit iets hebben gelezen over de 1400 jaar terreurgeschiedenis van de islam en zijn jihad oorlogen.

Bron:
https://fenixx.org/2016/07/28/zeven-redenen-waarom-de-politiek-ons-niet-kan-beschermen/