Asielcrimineel uit Eritrea verkracht 79 jarige weduwe wanneer ze het graf van haar man bezoekt.

graf2

Ziek, zwaar ziek is de wereld wanneer een oude dame vroeg in de ochtend niet eens meer een bezoek aan een begraafplaats kan brengen zonder bang te zijn om verkracht te worden.
Dit is een idioot voorbeeld over hoe het gaat. De oudere krijgen al niet meer de zorg die ze verdienen aangezien dit geld nodig is voor de asielindustrie en dan krijgen ze dit ook nog eens (als “dank”van de asielbarbaren

Vanuit Enschede de A1 volgen dan bereik je de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, vervolgens richting het reeds in Nederland alom aangegeven Osnabrügen sturen en je komt in Ibbenbüren terecht.

Vooruit een bruggetje naar het eigenlijke stukje dan maar. In Ibbenbüren bevind zich ook de Duitse militaire begraafplaats Riesenbecker Berg en dit brengt mij tot de oude weduwe die op een andere begraafplaats te Ibbenbüren wellicht de bloemetjes op het graf van haar echtgenoot water wou geven.

Wat deze rouwende dame zeer zeker niet verdient is een 40 jarige asielcrimineel uit Eritrea die wel zin in een oud blaadje heeft. De sinds 2013 in Duitsland woonachtige parasiet besprong de oude dame op de begraafplaats en verkrachten haar. Een inwoner van Ibbenbüren hoorde omstreeks 6.00 uur in de vroege ochtend de doodskreet en het angstig gegil van deze oude mevrouw en schoot haar te hulp.

Met droevige groet Bolo

Bron: https://fenixx.org/2016/07/26/asielcrimineel-uit-eritrea-verkracht-79-jarige-weduwe-wanneer-ze-het-graf-van-haar-man-bezoekt/

 

Advertenties