REALISTISCHE LEZERSREACTIES (DEEL 26)

Reactions

Reactie op: https://eunmask.wordpress.com/2016/07/24/we-zijn-in-oorlog/

Toen Breivik in Noorwegen die aanslag pleegde op die socialisten in Noorwegen stond heel links Europa op zijn kop en in Nederland wees de linksche gutmensch onmiddellijk met zijn vinger (en mond) naar Geert Wilders en de PVV (aanhangers). En werd er gezegd: het is jouw/jullie schuld en je/jullie hebben bloed aan je/jullie handen. Nooit is er enig excuus voor deze uitspraken gekomen. Overigens als je met 1 vinger naar iemand anders wijst, wijzen er wel nog minimaal 3 naar jezelf.

Goed dat gezegd hebbende kan ik nu dus eigenlijk wel stellen dat al die politici in de gehele EU van welk land dan ook maar dus speciaal hier in Nederland die al die “vluchtelingen” zonder enige beperking hebben laten binnen komen en zelfs langs de kant hebben gestaan met borden “refuges are welcome” en ook al die politici die de moties van links (Halsema en die van vorige maand) om de islam niets in de weg te leggen en de 2e om de islam in Nederland te beschermen) in de 2e (slaap)kamer – ook wel nepvolksvertegenwoordiging genoemd hebben vóór gestemd: JULLIE zijn de schuldigen, jullie zijn verantwoordelijk voor ALLE doden en gewonden die inmiddels zijn gevallen bij al die aanslagen in Parijs, Nice, Berlijn, Würzburg, Reutlingen, Brussel en waar dan ook in/binnen de EU. JULLIE hebben allemaal b l o e d aan jullie handen!!!!!

Namen?? Wel hier zijn er een paar: Rutte met zijn VVD, Dijsselbloem, Samsom, Klaver, Roemer, Pechtold, Buma, Juncker, Schulz, Merkel, Hollande en alle anderen. Jullie hebben ALLE waarschuwingen van die juliie onwelgevallige “populisten” en “rechts-extreme” partijen zoals Geert Wilders, PVV, Marine le Pen, FPÖ, AfD, Farage enz enz voortdurend gedemoniseerd en zelfs processen gevoerd.

exmarineman

Advertenties