Hoe diep willen jullie nog buigen voor de islam?

Ook de kledingvoorschriften voor Europese vrouwen en kinderen gaan ze aanpassen!

 

meisjes.badpak

Dit wordt straks verboden!

Hulpmiddel om een oppervlakkige culturele botsing tussen de westerse en de islamitische cultuur te voorkomen zijn kledingvoorschriften.
Het is echter een diepe uiting van vrouwenhaat waarbij de vrouw zich aan moet passen daar de man de controle van zijn mannelijke libido niet kan beteugelen.
Zoals een 37-jarige Marokkaanse primaat die een 46-jarige moeder en haar dochters van 8, 10 en 13 neerstak omdat hij vond dat ze hem uitlokten doordat ze te schaars gekleed waren,

Het gevolg hiervan, kan verklaren waarom veel moslimvrouwen gewoonlijk hun lichaam bedekken van top tot teen. Capitulatie voor dit onvermogen om het mannelijke libido onder controle te houden lijkt nu ook terrein te winnen in Frankrijk.
De directeur van het Trois Piliers kinderopvangcentra in de stad Reims stuurde de ouders van de kinderen dit (camouflage) bericht:

“We vragen aan U om uw dochters een (korte) broek te laten dragen of een korte broek onder hun rok te laten aandoen, want in de groep van kinderen ouder dan 6 jaar zal dit uw kind in staat stellen flexibeler aan sportieve activiteiten mee te doen.
We willen gewoon situaties, die complex zijn om te beheren, vermijden.“

Kort samengevat ga je op vakantie en zijn er islamitische mannen in de buurt, dan kun je twee dingen doen. Of je pakt je kinderen in als een mummie of je loopt de hele dag met een MK 47 achter ze aan om te voorkomen dat islamitische pedofielen je kinderen aanranden!

Europa doet de zoveelste concessie om de moslims niet te provoceren en doet hiermee alweer stap terug naar het primatentijdperk!

Citaten uit: fenixx.org

Hoe diep gaan jullie voor primaten buigen?

Advertenties