ALWEER EEN AANSLAG IN DUITSLAND DOOR SYRISCHE OPBLAASMOSLIM!

De dader is een 27-jarige Syriër die door Merkel uitgenodigd was.

Eén dode, veertien gewonden. De dode is vermoedelijk de dader van de aanslag volgens de eerste berichten. Het is al wat dat het woord aanslag gebruikt wordt in deze tijd en dat het niet aan een slecht gefabriceerde, verwarde of depressieve rugzak toegeschreven wordt.

Updates volgen (zoals gebruikelijk, want het begint routine te worden).

De man werd de toegang geweigerd bij een muziekfestival, omdat hij weigerde om beveiligingsbeambten in zijn rugzak te laten kijken. Het muziekfestival is geëvacueerd, 2500 man/vrouw waren het doelwit.

Dit is de derde aanslag in een week tijd in Beieren. Bijlmoslim, schietmoslim en nu een plofmoslim (en ik vergeet nog de machete-moslim). Ik ga er tenminste maar vast van uit dat het een moslim was, die hebben nou eenmaal de koranische opdracht ons te vermoorden en terwijl onze regeringsleiders dat (zouden moeten) weten, halen ze er elke keer weer meer binnen. Ze hebben er zelfs een speciale veerdienst voor opgericht, Frontex, en alle grenzen afgebroken en loven een ruime beloning uit voor elke jihadi die de reis maakt. Onze regeringsleiders willen ons dood. En als we dat onomstotelijk vast kunnen stellen dan mag ik de conclusie die daar op volgt niet opschrijven.

In Ansbach is ook een Amerikaans legergarnizoen gehuisvest

Fenixx

ansbach

Advertenties