We zijn in oorlog

Featured Image -- 24658

         Als je de grenzen wagenwijd opent voor terroristen, moet je niet raar opkijken als je land wordt overgenomen! Wie zijn hier nu de WERKELIJKE veroorzakers?

OpinieZ

Na de terroristische aanslag in München zag ik op verschillende plaatsen de vraag “Hoe lang gaat dit nog zo door?”. Het antwoord is simpel: zo lang het oorlog is en daarna nog minimaal een generatie.

Na Parijs, Brussel, Parijs, Nice en alle andere aanslagen die in naam van IS zijn gepleegd, lijkt Europa in brand te staan. Alles is te relativeren (er vallen een stuk meer doden in het verkeer op jaarbasis), maar feitelijk voelt half Europa zich onveilig in eigen land en is het gevoel van onveiligheid groter dan ooit. En daar juicht men om in Raqqa. 

We zijn in oorlog. Niet met “de islam” of met “alle moslims”, want het aantal moslims uit Indonesië of Maleisië dat aanslagen komt plegen is nihil. We zijn in oorlog met alles wat zich thuis voelt onder de vlag van Islamitische Staat. Een moslim-extremistisch clubje dat er met 50.000 man (en behoorlijk minder vrouwen achter hun aanrechten) in…

View original post 438 woorden meer

Advertenties