U kiest: de burgeroorlog of de revolutie!

fight4peace

Ik prefereer Vrede, maar als er problemen komen, laat deze in mijn tijd komen, zodat mijn kinderen in vrede kunnen leven

Moderne legers, ook die van Nederland, zijn gebonden aan het westers model van oorlogsvoering, dat zijn krachten voornamelijk haalt uit de technologische voorsprong op hun tegenstander, terwijl hun vijand gebruik maakt van onconventionele (terroristische) tactieken met low-budget technologie. De Olympische bokser VS de straatvechter.

Doordat het westen de wereld niet meer domineert, ontstaan er vanuit voornamelijk niet westerse gebieden, zoals Islamitische of Aziatische, een nieuwe generatie van strijders. Het feit dat de meeste niet-westerse gebieden, voornamelijk islamitisch, niet erg sterk zijn in conventionele (technologische) oorlogsvoering leidt hen dat meer naar het gebruik van terreur en hangen zij zwaar aan hun ideologie.

De nieuwe tactieken van deze generatie zal steeds meer gebaseerd zijn op het gebruik van terreur, doordat zij weten dat zij het westen nooit op het slagveld kunnen verslaan. Zij zullen hier steeds professioneler in worden, de enkele terrorist heeft de vrijheid om zich hierin te ontwikkelen. Het slagveld van deze terroristen is de sociale wereld van zijn tegenstander. Terroristen leven compleet van het land van hun tegenstander, zij krijgen steun vanuit een achterban en bezitten een mate van vrijheid om hun doel te bereiken. De vuurkracht van een terrorist is klein, daarom zullen zij kritisch bekijken waar en wanneer zij zullen toeslaan, zij zullen dit proces steeds verder perfectioneren en uitbouwen. Hun tegenstander, de westerse legers, zullen zij compleet passeren door uit hun comfortzone te blijven, het technologische slagveld. Zij zullen hun tegenstander direct aanvallen in hun thuisland, hun thuisfront. Het eerste wat zij willen bereiken is om hun tegenstander te verzwakken, angst zaaien, onrust veroorzaken met als doel een burgeroorlog te veroorzaken.

In landen als Irak, Syria en Libië zal er een shift plaatsvinden in de tactieken van deze generatie. Zij gaan de confrontatie daar niet aan, zij zullen de westerse legers daar niet treffen aan een front, zij zullen hen treffen achter het front, zij zullen hun vijand van binnenuit verwoesten, in hun eigen thuisland. Tot nu toe hebben zij nog weinig capaciteiten om grootschalige terreuraanslagen uit te voeren in het thuisland, maar dat zal veranderen. Er zijn mogelijk al honderden, zo niet duizenden, potentiële terroristen Europa binnen gekomen, zij kunnen hier leven van het land van hun vijand, hun eigen vijand biedt hen onderdak, voedsel, onkosten en zelfs een advocaat.

(RP: Doordat zij hier ook nog worden gekenmerkt als “verwarde personen” en “Lonew Wolves” in plaats van terroristen, ontlopen zij hiermee ook nog hun straf!)

De contradictie tussen de westerse militaire cultuur met die van hun tegenstander confronteert de traditionele denkers met een dilemma. Westerse legers blijven zwaar vasthouden aan hun traditionele rol, terwijl hun tegenstander dit probleem elimineert door zich niet aan een vaste traditie te houden. Terroristen kennen geen verplichtingen tot het dragen van uniformen, exercitie, salueren of rangen en standen. Zij hebben de potentie om zich snel te ontwikkelen en aan te passen aan hun tegenstander zonder last te hebben van bureaucratische generaals of regeringen. Het feit dat hun afkomst vaak niet westers is faciliteert deze ontwikkeling doordat zij een hardere en simpelere mind-set hebben, gecombineerd met hun ideologie, zullen zij eerder bereid zijn tot het uitvoeren van aanslagen op onschuldige burgers.

Zelfs in materiële zaken bewijzen terroristen dat zij misschien nog wel effectiever zijn dan het westen. Het westen spendeert miljarden dollars aan stealth-bommenwerpers die zeer geavanceerde bommen afwerpen om een enkele terrorist uit te schakelen. De smart-bom van de terrorist is een doorsnee auto met een bom in de kofferbak die grotere (psychologische) schade kan aanrichten dan al die dure bommen bij elkaar.

De vijand van de westerse tradities is al op grote schaal aanwezig binnen de poorten van Europa, hier zullen zij Europa van binnenuit vernietigen, zij genieten de steun van een groot deel van de bevolking die hen hierbij steunt, deze bevolking is de zwaartekracht voor de terroristen, zonder deze steun kan de vijand niet opereren. De basis van de westerse samenleving is de westerse cultuur, deze cultuur is de reden dat westerse landen succesvol zijn, als deze cultuur verdwijnt, verdwijnen ook zijn vrijheden en welvaart en zal Europa vervallen tot een chaotisch continent.

Wil het westen zijn cultuur beschermen dan moeten zij revolutionaire veranderingen gaan invoeren. Het is aan het volk van het vrije westen wat zij kiezen, de revolutie of hun kinderen opzadelen met een burgeroorlog.

http://valkyries.nl/u-kiest-de-burgeroorlog-of-de-revolutie/

RP: Bottom line: Hun manier van oorlogvoeren is niet tegen soldaten, maar tegen onschuldige burgers (dus ook kinderen)! Dit zegt alles over de walgelijke LAFHEID van de moslims!

Advertenties