Kritiek op vluchtelingen heet nu verbale radicalisering

        Het is de omgekeerde wereld. Kritiek op de groepen die jouw land overnemen (m.a.w. de volksvijand) wordt bestraft en de vijand wordt gepamperd! Dit komt me bekend voor. Jullie ook?

Door heel Duitsland heeft de federale politie afgelopen week invallen gedaan bij mensen die kritiek op vluchtelingen hebben geuit via sociale media.

Een stel uit de buurt van Dachau kreeg ervan langs van de rechter omdat zij een geheime Facebookpagina hadden opgericht om te discussiëren over de door vluchtelingen veroorzaakte problemen.

In Duitsland moest een koppel voor de rechter verschijnen in verband met een aanklacht wegens haatzaaien, omdat de man een Facebook account had opgezet die “vijandig was tegenover vluchtelingen”.

Peter M. had ongeveer een jaar geleden een geheime groep opgericht met de naam AFB (Anti Vluchteling Beweging) op Facebook. Omdat het een geheime groep betrof was de inhoud alleen zichtbaar voor leden van die groep. Omdat Peter en zijn vrouw Melanie het gezamenlijk beheer voerden over die pagina moesten beiden voor de rechter verschijnen wegens Volksverhetzung. (Volksverhetzung (letterlijk: volksopruiing) is een Duitse term die meestal in strafprocessen tegen…

View original post 75 woorden meer

Advertenties