De Elite: de genadeloze wereldvernietigers!

door: Realpredictor

Al eeuwenlang zijn kapitalisten de fundamentele wereldvernietigers! Hun kapitaal vergroten is hun enige doelstelling, zelfs al gaat dit ten koste van mens, dier, fauna, flora, etc. Macht is geld, vandaar dat de elite zich ook overwegend in de politiek heeft gevestigd! (Klik hier en hier).

ELITE.RENDABEL

De Elite de genadeloze  wereldvernietigers

Waarom de elite onder andere de mosliminvasie heeft gecreëerd !

De kapitalisten verdienen weer vet aan de mosliminvasie. Hun vastgoed projecten, vakantieparken etc. die door de crisis in het slop zijn geraakt, zijn weer mega rendabel geworden door de opvang van al die miljoenen door ons gesubsidieerde asielzoekers. Zij zorgen ook voor meer omzet van hun bedrijven (er zullen weer extra moskeeën moeten worden gebouwd, extra moslim scholen, de nieuwe migrantenwoningen moeten worden ingericht, hun eisen m.b.t. hun speciale “religieuze” levensstandaard, etc. etc). Daar zit een levendige handel in. De schapen- en geiten fokkerijen o.a. varen er weer wel bij!

Ten tweede kunnen zij zich goed conformeren met de islamitische barbaarsheid en dierenmishandeling, omdat zij zelf al eeuwenlang de afschuwelijkste dierenmishandeling plegen om hun eigen zakken te vullen met dezelfde wreedheden.
Dit gaat gepaard met het op een verschrikkelijke manier doden van dieren, niet alleen voor hun vermaak (stierenvechten, hondengevechten etc). maar ook voor hun bont, hun ivoor, trofeeën, etc. moeten dieren afschuwelijk lijden. Want alleen de elite kan zich deze peperdure artikelen veroorloven en dat willen ze ook zo houden!.

Bovenstaande geldt ook voor de politieke elite, die krijgt er weer miljoenen (asiel)stemmers bij als dank voor het pamperen van hun asielkippen met de ‘gouden eieren’ , evenals voor de economische- en culturele elites, die weer hun zakken met zilverlingen kunnen vullen! Want dat is namelijk hun beloning voor het (volks)verraad!

Het vreedzaam oplossen van een cultureel conflict gaat niet werken in de hedendaagse constellatie. Integendeel: Wij staan op de rand van een wereldvernietigende oorlog, vanwege de ongebreidelde hebzucht naar macht en geld van onze gewetenloze machthebbers!   Hoogste tijd voor een nieuwe politieke (non-elite) macht met de nodige kennis, visie, durf en moed ter bescherming van de mooie democratische verworvenheden én onze mooie wereld.

Realpredictor