Criminele bevolkingsgroepen

RP: Als veruit de meerderheid van een bevolkingsgroep crimineel is, dan mag je spreken over “Een Criminele Bevolkingsgroep” Jammer voor het handjevol niet-criminelen, maar dat kleine percentage is niet doorslaggevend.

KLIK OP ONDERSTAANDE STATS

STATSCRIMI2

De statistieken zijn van 2009, In 2016 zijn de cijfers van allochtonen, mede vanwege de immigratie, drastisch gestegen!

Marokkaanse jongeren zijn dramatisch oververtegenwoordigd in de criminaliteitscijfers want ze worden opgevoed alsof ze nog steeds in Marokko leven – maar zonder de sociale controle van ooms en politiemannen – en hebben geen idee hoeveel zelfdiscipline nodig is voor het leven in een open samenleving. Wat evenmin bijdraagt aan integratie, en dat geldt ook voor Turkse migranten, is dat ze vaak afkomstig zijn uit families die nooit in een urbane kosmopolitische omgeving hebben geleefd en geen enkele academische traditie kennen. Om hun lage sociale status, en het gebrek aan inzet ten aanzien van educatie, te verklaren hanteren ze de kolderieke argumenten van ’discriminatie’ en ’islamofobie’.

In onze zachte, postmoderne Nederlandse samenleving staan we met open mond te kijken naar die demonstraties van agressief nationalisme en aan delirium grenzende vormen van geloofsbelijdenis.

Met de culturele blindheid waarmee de Nederlandse politieke elites de migratiegolven hebben gefaciliteerd, hebben we de ernstige sociale en identiteitsproblematiek van Noord-Afrika en het Midden-Oosten naar Nederland gebracht!

Nog steeds blijven we verrijkt worden door nieuwe migranten, die op hun beurt weer de pathologieën van hun landen van herkomst meenemen.

DDS