IMF clowns geven toe dat ze het mis hadden met hun Brexit doomsday voorspellingen!

IMF.MAFFIA

RP: Dit hebben wij weldenkenden al van het begin gezegd! Dus Nederland trap niet in die domme doemscenario’s en ga voor de NEXIT!

De economische groeicijfers voor Groot-Brittannië zal de komende twee jaar beter zijn dan Frankrijk en Duitsland, volgens het Internationaal Monetair Fonds, IMF. Het IMF heeft daarmee een volledige u-bocht genomen van zijn vorige doomsday profetieën dat een uittreding uit de EU Engeland financieel naar de hel helpt, meldt de Daily Mail.

De krant schrijft dat het IMF zijn groeiprognose voor Engeland naar plus 1,7 procent heeft bijgesteld, terwijl de Brexit aanhangers felle kritiek leveren op de eerdere prognoses van de globale monetaire organisatie.

“IMF heeft een zwaar probleem met zijn geloofwaardigheid. Al meerdere jaren slaan ze de plank volledig mis, en ik hoop oprecht dat deze nieuwe regering kan bijdragen dat nieuwe gezondverstand mensen dit instituut overnemen, in plaats van die circusclowns die het nu beheren”, zegt Ukips parlementslid Douglas Carswell.

In de nieuwe prognose van het IMF groeit de economie van Engeland op zijn twee naast sneller onder de traditionele industrielanden, Canada en de USA verslaan Engeland in de economische groeiprognoses, die geen lid zijn van de EU.

Bron: https://fenixx.org/2016/07/21/imf-clowns-geven-toe-dat-ze-het-mis-hadden-met-hun-brexit-doomsday-voorspellingen/