Mij is niets gevraagd en mijn bestaan wordt bedreigd!

rutte.strot

Je zou denken dat de mens groeit in kennis en kunde, dat je een samenleving kunt hebben waar mensen in hun leven iets kunnen opbouwen en doorgeven aan de volgende generaties. In feite zijn we de architecten van onze eigen wereld.

Hoe komt het dat een deel van ons volk de funderingen van ons bestaan kapot maakt door het invoeren van een sekte die dood en verderf over ons wil uitroepen? Hoe kan een mens met logica zijn eigen verkrachters en moordenaars in huis nemen? Of die van zijn vrouw of dochter? Mij is niets gevraagd, ik heb me ooit politiek verzet tegen massa immigratie en het blind aanbidden van alles wat anders is, ik heb voor het geweld van zowel mijn eigen landgenoten als onze “gasten” moeten vluchten. Net als nu is er geen bescherming voor wie anders denkt, zelfs al staat het zo in de wet. Wetten zijn leugens die dwingen.

Wie iemand uitnodigt als gast draagt ook de verantwoording voor die gast. Misdraagt die gast zich, heeft ook de gastheer of gastvrouw schuld.
Het bieden van hulp als mensen in nood zijn, is iets heel anders dan het bewust invoeren van verkrachters en moordenaars, van het opdringen van de regels van een moorddadige sekte.
Wie bij zijn volle verstand doet dat?

Mij is niets gevraagd, en mijn bestaan wordt bedreigd. Het bestaan van veel mensen word bedreigd. Moeders zullen vandaag overal in Europa hun kinderen anders gaan kleden omdat misschien ergens een sektelid anders een mes in hun kinderen steekt, of ze met een auto doodrijden. Als iemand zijn eigen persoonlijkheid moet aanpassen door terreur heeft terreur gewonnen. Als vrouwen een hoofddoek gaan dragen om niet aangerand en verkracht te worden heeft terreur gewonnen. En waarom wint terreur?

Omdat wij niet de middelen hebben om iets als individu terug te doen en omdat de overheid het probleem niet de baas kan. Terreur heeft reeds gewonnen, want het zijn niet de daders die worden terechtgewezen maar de mensen die protesteren tegen de misdrijven.
Dit land is een chaos, op zichzelf. Een volk dat niet genoeg eensgezindheid heeft om zijn vrouwen en kinderen te beschermen zal niet overleven, het zal sterven of als slaaf dienen van de ander.

En toch blijft men importeren, schepen die onze grenzen zouden moeten beschermen stropen als zwartrijdende taxichauffeurs de Afrikaanse kusten af om passagiers op te pikken. Politici en Frontex personeel, ze zijn er nog trots op ook. Nooit zullen ze de moeder spreken wiens kind door hun passagiers is verkracht en bij wie de ogen zijn uitgestoken, ze zullen nooit de pijn voelen van de ouders wiens kinderen nooit meer thuiskomen, de angst van de ouden en de zieken die op straat worden afgeperst en mishandeld. Het zal hun een rotzorg wezen. Voor hen is het geld scheppen en macht kunnen blijven houden, ongeacht de gevolgen voor anderen. Het is zoiets als een bedrijf dat chemisch afval dumpt in een woonwijk. Zij verdienen en de gevolgen zijn voor een ander. De schade die nu wordt aangericht is niet uit te drukken in geld of cijfers, want de schade is alomvattend. We zullen snel zien dat normale zaken niet langer mogelijk zijn, zoals met een bikini op het strand liggen, of topless. Dat we geen kinderen meer zonder volwassen begeleiding kunnen laten spelen, dat we bij feesten geen vreugde meer moeten tonen omdat het agressie als reactie geeft, de lijst zal eindeloos worden.

En dat is de grootste schade, alle vrijheid verliezen omdat anderen bereid zijn iedere vorm van persoonlijkheid en expressie te doden. Is dit de wereld waarin we willen leven? Enkel geweld kan dit nog keren, petities en stembussen zullen niets oplossen maar enkel het verval en de aftakeling rekken.

In Frankrijk zei een minister dat de Fransen moeten leren leven met terreur, dat is geen minister of leider, dat is iemand die al heeft opgegeven voordat hij ergens aan is begonnen. Zulk soort mensen heeft in Nederland de controle, zulke mensen hebben hier de controle over u en mij, zulke mensen dwingen ons net zo te worden. Zulke mensen voeden hun kinderen op om onze kinderen te dwingen als zij te zijn. Het zijn de ergste onder de slaven, zij die vrijwillig kruipen en zichzelf laten gebruiken voor alles wat hun meester wenst.

Er komt geen verandering door demonstraties, door stille tochten of petities. Als dat zo was zag Nederland er heel anders uit dan het er nu bijstaat. De politici op alle niveaus vinden het best, zij eten voorlopig en kunnen nog dwingen. Hun macht ligt daarin dat ze nooit persoonlijk verantwoording hoeven af te leggen, hun volstrekte overtuiging de waarheid uit te dragen maakt ze tot dictators van de mensen die met rede de beste oplossing voor iedereen willen vinden.

Hun zwakte (RP: en onze ondergang) is, dat ze allemaal tussen ons wonen, in al hun arrogantie. 

Duchesne, kabouterplukker.

Bron: https://fenixx.org/2016/07/20/mij-is-niets-gevraagd-en-mijn-bestaan-wordt-bedreigd/