Meer dan € 3 miljard EU-gelden verleden jaar verduisterd!

miljarden

Na al die honderden miljarden die gul aan gelukzoekers werden uitgedeeld, nu ook dit nog! (https://fubar.mobi/2015/11/08/vluchtelingen-kosten-duitsland-minimaal-150-miljard-recessie-onvermijdelijk/

Dit krijg je als je incompetente, verspillende, gewetenloze leiders aan de macht laat!

———————————————————————————————————

Het aantal blootgelegde gevallen van bedrog in de EU neemt volgens een rapport van de Europese Commissie dramatisch toe. Meer dan € 3 miljard werd er verleden jaar officieel in totaal verduisterd.

In de EU hebben verleden jaar 22.349 gevallen bedrog en onregelmatigheden met EU-gelden plaatsgevonden. Dat bericht “Bild” onder verwijzing naar een rapport van de Europese Commissie betreffende de bestrijding van bedrog. Volgens het rapport is het aantal financiële onregelmatigheden en gevallen van bedrog tegenover 2014 met 35,8% toegenomen.

Het ging om EU-gelden in de omvang van € 3,21 miljard. De meeste onregelmatigheden werden volgens “Bild” in Spanje (5.859) en Duitsland (2.169) ontmaskerd. De meeste gevallen van bedrog vonden plaats in Polen (235) en Roemenië (220). Mede een reden voor dit feit is ook dat Brussel weliswaar gigantische sommen aan de landen verdeelt, maar normaal gesproken niet controleert of dit geld ook volgens de voorschriften gebruikt wordt.

https://ejbron.wordpress.com/2016/07/20/tienduizenden-onregelmatigheden-met-eu-gelden-blootgelegd/

Advertenties