BREAKING! Exclusief interview met eerste getuigen op crashsite; ‘Straaljager vuurde.’ #MH17

        Vanaf dag 1 is eigenlijk al duidelijk geweest dat Ukraïne (het land dat Rutte zo graag bij de EU wil scharen), een smerig spel heeft gespeeld. Het feit alleen dat onze dorsgekken Ukraïne niet alleen bij het MH17-onderzoek hebben betrokken, maar ook nog dat men hen als EU-bondgenoot wil hebben, zegt heel wat over de collaborateur-instelling van onze ‘machthebbers’!

E.J. Bron

(Door: Joost Niemöller)

Het is nu precies twee jaar geleden dat MH17 werd neergehaald. Er is nog niet eens een rechtszaak in zicht.

Een jaar geleden bracht de Duitse journalist Billy Six een korte video naar buiten waarop de vroegste beelden te zien waren van de dan net neergestorte restanten van vlucht MH17. De beelden waren opgenomen vanuit een auto, waarin zich lokale bewoners bevonden, in de eerste momenten nadat het toestel was neergestort. Uniek materiaal, dat dan ook miljoenen keren gedeeld zou worden over het internet, en uiteindelijk ook via de officiële media, die dit niet langer konden negeren.

De journalist Billy Six had deze schokkende filmopnamen gekregen van Slava en Christina, vader en dochter, hij toen 37, zij toen 14. Het was gefilmd door Christina. Op de opname kun je hun verschrikking horen.

Geen van de Nederlandse onderzoekers heeft tot op de dag van vandaag de moeite…

View original post 48 woorden meer

Advertenties