Het wordt tijd dat we het heft in eigen handen nemen

         Een Nexit is een deel van het heft! Ze kunnen niet 2 x achter elkaar een referendum wegmoffelen, want dán breekt echt de pleuris uit!

Na de massamoord door een moslimterrorist in Nice draaien de leugenmedia overuren om de terechte volkswoede in de gewenste richting te manipuleren. “Hij heeft niets met religie”, “hij is een depressieve man”, “hij heeft financiële problemen”, en de NOS weet fijntjes te vermelden dat de man er niet uitzag als een gelovige moslim. Het grote liegen en bedriegen is na de zoveelste islamitische slachtpartij weer begonnen, de meest belachelijke smoesjes en leugens vliegen weer om je oren. Eén van de grootste leugens is dat islamextremisten een klein groep vormen in de verder zogenaamde vredelievende leer van de islam.

Maar wie verder kijkt dan de neus van de massamedia lang is weet dat dit een gigantische leugen is, en steeds meer in botsing komt met de bittere islamitische waarheid. De werkelijkheid is dat een overgrote meerderheid van vooral jonge moslims de islamitische aanslagen toejuichen.

De Engelse krant Wall Street Journal vermeldt dat islamisten op de sociale media juichen over de terroristische aanslag in Nice. Pro-islamitische…

View original post 470 woorden meer

Advertenties