EENDAGS ARTIKELEN!

De Telegraaf laat artikelen nog sneller verdwijnen dan VVD, PvdA en D’66 ons belastinggeld.
Maar gelukkig kunnen wij U dit artikel nog tonen, mocht U daar belangstelling voor hebben uiteraard, door kennis en vaardigheid van één van onze lezers en het Google’s cachegeheugen.

Bij deze dan.

TURKIJE.COUP

AMSTERDAM – Verschillende politici van Turkse afkomst hebben gereageerd op de couppoging in Turkije. Volgens het Amsterdamse VVD-raadslid Dilan Yesilgöz is de kans groot dat de Turkse president Erdogan de couppoging zelf in scène heeft gezet. Door het leger de schuld te geven kan Erdogan zijn macht laten groeien, aldus Yesilgöz.

De Turks-Nederlandse politici van de beweging Denk, Selçuk Öztürk en Tunahan Kuzu, menen dat de democratie de winnaar is van de gebeurtenissen in Turkije. Op hun Facebookpagina schrijven ze: ,,Turkije heeft sinds haar bestaan veel te lijden gehad onder militaire coups. Maar vannacht is het Turkse volk opgestaan en heeft laten zien op te komen voor de democratie. Democratie heeft het gewonnen van de tanks en de wapens”.

Daar is niet iedereen het mee eens. Het PvdA-Kamerlid Keklik Yücel twittert; ,,Wat een nachtmerrie voor Turkije…..alleen maar verliezers en zeker de democratie.” Ook Yesilgöz noemt de democratie ,,de grootste verliezer”.

De grote vraag blijft natuurlijk : Waarom is dit artikel uit De Telegraaf verdwenen?

De Telegraaf was overigens niet de enigste die hierover berichten, De Belgen van Het Laatste Nieuws hielden hun artikel echter wel gewoon online.

HLN

https://fenixx.org/2016/07/16/de-telegraaf-laat-artikelen-nog-sneller-verdwijnen-dan-vvd-pvda-en-d66-ons-belastinggeld/

 

Advertenties