HOE LANG NOG?

je.suis

En het is opnieuw gebeurd. En opnieuw zien we de verschrikkelijke beelden. En opnieuw zullen allerlei mogelijke mensen “Je suis” zijn. En opnieuw zullen ze in het bloed van de slachtoffers dansen. Hoe lang nog?

84 doden, 18 zwaargewonden – de voorlopige balans van nog een aanslag, gepleegd door een – deze keer uit Tunesië afkomstige – terrorist, die met een vrachtwagen op mensen in Nice in raasde. En opnieuw zullen jullie ons vertellen dat het niets, maar dan ook helemaal niets met de islam heeft te maken. Net zoals daarvoor in Brussel, Parijs, Londen, Madrid of Keulen.

Ik ben het zat. Ik kan het niet meer horen. Ik kan jullie niet meer verdragen wanneer jullie je gezichten een voor een voor de camera´s houden. In plaats ons in ieder geval de ergste van deze religieuze waanzinnigen van de hals te houden, sturen jullie de politie op mensen af, die uit pure wanhoop en woede niet meer weten wat ze moeten doen en dit op internet tot uiting brengen. Hoe lang denken jullie eigenlijk dat dit nog zo doorgaat?

De chef van de Franse binnenlandse geheime dienst verklaarde enkele dagen geleden voor een parlementaire commissie dat Frankrijk aan de rand van een burgeroorlog zou staan. De situatie in Frankrijk zou zo explosief zijn dat nog een zware radicaalislamitische terreuraanslag of massale seksuele overvallen door “asielzoekers” of “immigranten” tot een gigantische tegenreactie uit het rechtse kamp zou kunnen leiden.

Hoezo aan de rand van een burgeroorlog? Vanaf wanneer beschouwen jullie politieke en mediale appeasers iets een pure oorlog? Hoe noemen jullie een toestand die steeds opnieuw uiteen gereten lichamen, afgesneden ledematen en dode vrouwen, mannen en kinderen achterlaat, gepleegd door mensen die ons openlijk steeds maar weer vertellen alles te willen bestrijden wat met ons te maken heeft? Wat, godverdomme, hebben jullie nog nodig? Hoe lang willen jullie nog jullie perverse dans van de tolerantie in het bloed van de slachtoffers opvoeren? Hoe lang nog?

Bron: https://ejbron.wordpress.com/2016/07/15/hoe-lang-nog-3/#more-121431

Advertenties