Europe Wake-up! Lijst Aanslagen in Europa Vanaf 2014.

aanslag.europa1

DE KEIHARDE REALITEIT!

In onderstaande lijst is duidelijk te zien dat de aanslagen in Europa elk jaar omhoog schieten! Dit werd mede veroorzaakt door het openen van de Europese Grenzen voor alle niet-westerse landen!

Het lijkt er sterk op dat Europa met het openen van de grenzen bewust een uitnodiging heeft gezonden aan de extremistische islamitische landen!

– Islamitische Staat roept op tot aanslagen in Europa tijdens Ramadan
http://www.nu.nl/terreur-in-europa/4265524/islamitische-staat-roept-aanslagen-in-europa-tijdens-ramadan.html

– Europol waarschuwt voor grootschalige aanslagen IS tegen Europese burgers http://www.volkskrant.nl/buitenland/europol-waarschuwt-voor-grootschalige-aanslagen-is-tegen-europese-burgers~a4231844/

– ‘Europese aanslagen IS deel van groter plan’. Telefoontaps De terreuraanslagen in Europa zijn door IS al jaren geleden voorbereid.
NRC-dagblad.

24 mei 2014 – Bij een schietpartij in het Joods Museum van België worden vier mensen gedood. Op 30 mei, zes dagen na de schietpartij, wordt in Marseille bij toeval een verdachte aangehouden. De 29-jarige Mehdi Nemmouche uit de Noord-Franse stad Tourcoing reist met een uit Amsterdam afkomstige bus als de Franse douane bij een drugscontrole in zijn tas wapens en munitie vindt. Ook heeft hij een videocamera bij zich met daarop een verklaring waarin de verantwoordelijkheid voor de moorden wordt genomen

Onderstaand de terroristen-aanslagen in Europa

7 januari 2015– Moslimextremisten plegen een aanslag op het satirische weekblad Charlie Hebdo in de Franse hoofdstad Parijs. Er vallen 12 doden en minstens 11 gewonden.

14-15 februari 2015 – Tijdens een bijeenkomst over de vrijheid van meningsuiting in de Deense hoofdstad Kopenhagen vindt een schietpartij plaats waarbij één dode valt. Later is er ook een schietpartij in een synagoge, waarbij een joodse bewaker om het leven komt. De dader wordt doodgeschoten door de politie.

26 juni – 2015 – Bij de Franse stad Lyon wordt één persoon onthoofd bij een aanslag op een gasfabriek. Er vallen verder twee gewonden. De aanslag wordt opgeëist door IS

21 augustus 2015 – Een man probeert in een Thalystrein in de Franse stad Arras een aanslag te plegen. Passagiers kunnen hem nog net stoppen. Drie andere raakten gewond. IS eist de aanslag op.

22 oktober 2015 – Op een school in het Zweedse Trollhättan worden een leraar en een 15-jarige scholier vermoord door een man met nazisympathieën, die alleen mensen met een donkere huid aanval

13 november 2015 – Meerdere aanslagen in Parijs, onder meer bij het Stade de France en een concert in het Bataclan. De aanslagen worden opgeëist door IS.

27 februari 2016 – Een 33-jarige man pleegt een aanslag met molotovcocktail op een moskee vol bezoekers in de Nederlandse plaats Enschede. Er vallen geen slachtoffers. De terrorist wordt opgepakt door de politie.

22 maart 2016 – Aanslagen Brussel: bij twee explosies op Brussels Airport en een derde in de Brusselse metro vallen 32 doden (exclusief 3 daders) en circa 340 gewonden. De aanslagen worden opgeëist door IS.

14 juli – 2016 Bij een aanslag met een vrachtwagen op de Promenade des Anglais in Nice vallen ten minste 84 doden en vele tientallen gewonden.

En DIT is slechts HET TOPJE VAN DE ISLAMITISCHE IJSBERG IN EUROPA!

En dan heb ik het hier nog niet eens over de aanslagen in de rest van de wereld! https://tussenderegelsdoor.wordpress.com/2012/10/11/een-lijst-van-de-islamitische-aanslagen-van-de-laatste-30-dagen/

Realpredictor

 

Advertenties