Zweden 16-jarige aanrander die niet uitgewezen kon worden vanwege zijn leeftijd, bleek 30 jaar te zijn!

aanrander.zweden

“16-jarige” Karim stak Zweeds meisje in haar gezicht toen ze seks weigerde, wordt door de Hoge Raad uitgewezen.

Twee Zweedse tienermeisjes hadden een feestje met vluchtelingkinderen in een asielaccommodatie in het zuiden van Stockholm – het eindigde met dat één van de meisjes met een mes in haar gezicht werd gestoken na het weigeren van seks. De officier van justitie wilde de messentrekker deporteren, maar volgens de verdediging was dit onmogelijk, omdat de dader beweerde 16 jaar te zijn. Maar vandaag is Karim, die waarschijnlijk tegen de 30 jaar oud is, door de Hoge Raad toch nog uiteindelijk veroordeeld tot deportatie.

Karim Ageri had al eerder asiel in Duitsland gezocht en daar verklaard dat hij Arabier was, genaamd Karim Ageri en binnenkort 28 jaar oud wordt. Volgens andere identiteitsdocumenten, waar het gerechtshof de hand op heeft kunnen leggen, is hij geboren in 1986 en wordt dit jaar 30.

De rechtbank veroordeelde hem voor zware mishandeling omdat hij een jong Zweeds meisje met een mes in haar gezicht had gesneden toen ze geen seks met hem wilde hebben. Maar de vraag over zijn leeftijd, wat voor zijn veroordeling cruciaal is, is tot in de Hoge Raad uitgevochten.

Chef van het OM My Hedström: –Er komen steeds meer hier naar toe die hun identiteitsbewijs weggooien of verklaren dat ze niet weten hoe oud ze zijn,
In de meeste gevallen zijn het geen vluchtelingkinderen. Het zijn straatkinderen uit Marokko, Tunesië en Algerije die in Europa rondtrekken en gebruik maken van verschillende identiteiten. Meestal maken ze gebruik van 10 tot 15 verschillende identiteiten als figurant.

Hier het hele artikel: Fenixx

Advertenties