Europa op de rand van een burgeroorlog

civil-war-Europe

RP: Ook dit onderwerp heb ik al tientallen keren aangekondigd (zie hier). Maar schijnbaar heb ik het Europese volk overschat!! Men blijft, ondanks (of moet ik zeggen dankzij?) alle dreiging, leugens en represaille-maatregelen passief afwachten! Desalniettemin ga ik hier toch weer een poging wagen, want… 

Onder de oppervlakte kookt het. Wat op het eerste gezicht lijkt op een stabiele welvarende samenleving is in feite een kruitvat. Een groeiend deel van de Europeanen – benadeelden, verlaten en buiten spel gezet – is op weg om op te staan tegen de zelfverkozen elites.

Het voormalige hoofd van de Britse militaire inlichtingendienst, MI6, waarschuwde in mei voor een “populistische opstand” als niet de “vluchteling crisis” wordt opgelost. De Duitse bondskanselier, Angela Merkel, waarschuwde in oktober vorig jaar dat een groeiend deel van de Duitse middenklasse geradicaliseerd is, en nu zegt het hoofd van de Franse geheime dienst, Patrick Calvar:

“We staan op de rand van een burgeroorlog.” En verder: “Ik denk dat dit conflict zal plaatsvinden.”
Volgens Calvar zou een volgende terroristische aanslag of massale wreedheden zoals we zagen in Keulen de vonk kunnen zijn die dit in gang zet.

De EU heeft hier zich allang op voorbereid. Reeds in 2006 creëerden ze de Europese Gendarmerie Force (EUROGENDFOR), een gemilitariseerde politie die klaar staat om ingezet te worden als dat nodig is, en we kunnen niet onderschatten dat bij de recente Bilderberg bijeenkomst gesproken is over de “precariaat en de middenklasse,” twee groepen die in het bijzonder zorgwekkend zijn voor de elites om te hanteren.

Sinds de Brexit is de kloof tussen het volk en de zelfgekozen elites nog nooit zo duidelijk geweest. De democratie waar men eerder zichzelf voor op de borst sloeg wordt nu uitgerangeerd, volledig. Democratie is, zoals we hebben geleerd, het beste wat ons is overkomen, waar het volk een stem krijgt via verkiezingen, wordt nu door de gevestigde media vervloekt. De columnisten van de links-liberale dagbladen in Zweden wijzen hun lezers erop dat Adolf Hitler ook van referendums hield, en “wijsheid punten krijgt als u in de toekomst bang bent voor het concept referendum”.

Lees hier verder: https://fenixx.org/2016/07/12/europa-op-de-rand-van-een-burgeroorlog/

Advertenties