De ISIS-legioenen van Diederik Samsom stromen Nederland binnen

        In ruil voor het terugsturen van de vluchtelingen naar Turkije, willen Rutte en Samsom 150.000 tot 250.000 vluchtelingen legaal laten doorreizen naar Europa. Het plan is afkomstig van Samsom, die Rutte ervan heeft overtuigd dat het zo moet.
Weet je hoe WIJ dat noemen? “DE KAT OP HET SPEK BINDEN”!

isis

RTL: IS-terroristen en hun handlangers hebben vorig jaar ‘veelvuldig’ de grote vluchtelingenstroom gebruikt om Europa binnen te komen. Zo wisten ze uit handen van de autoriteiten te blijven. Hoe vaak dat precies is gebeurd, is niet duidelijk.

In enkele gevallen vroegen IS-terroristen ook asiel aan in Europese landen, waaronder mogelijk ook in Nederland. Dat is te lezen in het vandaag uitgegeven dreigingsbeeld van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV).

RTL weet ook nog te melden dat de nationaal coördinator voor binnenstromende terroristen, zijne onbekwaamheid Dick Schoof, nu spreekt over het veelvuldig gebruik maken van de ‘vluchtelingenroute’ door ISIS. ‘We moeten denken aan tientallen gevallen’.

Dan zal het wel heel veel meer zijn, want deze islamstruisvogel en professionele onder-het-tapijtschuiver wist drie dagen voor Parijs nog te melden dat er geen enkele bevestiging was voor infiltratie door jihadisten, terwijl ze toen al doodgemoedereerd bij bosjes binnenliepen en de aanwijzingen er wel…

View original post 163 woorden meer

Advertenties