REALISTISCHE LEZERSREACTIES (DEEL 25)

Reactions

Reactie op : https://eunmask.wordpress.com/2016/07/09/democraten66/

Pechtold heeft in het “Links Elitaire D66” al jaren lippendiensten aan de PvdA verricht. Zijn achterban, die zich in D66 wilde “verheffen” boven “die arbeiders club” bleven in feite braaf loyaal de PvdA in alles steunen. Dus ook de Nederlandse burger “voor 12 zilverlingen verkopen” aan de miljoenen te veel gefokte (jonge ) moslim mannen (die al overal in Europa zich Koran verplicht mogen vergrijpen aan westerse meisjes en vrouwen!) zich als “vredelievende gelovigen”!! dagelijks wereldwijd elkaar en alle “ongelovigen” Koran-verplicht moeten vermoorden! U en mij moeten haten en …. alle(!) vrouwen discrimineren als minderwaardig aan elke moslim man!

Nog steeds zwijgen ze lafhartig over al deze Koran wetten, die straks DANK ZIJ Pechtold en alle Haagse politici (BEHALVE GEERT WILDERS!) voor U en mij DE WET hier gaan uitmaken!
DAT WILLEN ALLE POLITIEKE PARTIJEN IN DEN HAAG ! Net zo ondemocratisch als ze achter ons rug als pure (Islam)”NSB ers” deze achterlijke sekte als z.g. “Godsdienst” aan ons en Europa hebben opgedrongen!
Deze lafaards bogen als “knipmessen” voor de valse Arabieren, die “boos waren geworden omdat Engeland en Frankrijk uiteindelijk Israel wat hielpen tegen de Arabische inval VAN ALLE KANTEN, die er al binnen zeven dagen zelf in geslaagd waren alle Arabieren terug te drijven!

Gevolg?
Olieboycot door de M.O. OPEC!
I.p.v. de Arabieren “in hun olie te laten verzuipen” en onze eigen “grondstoffen” (genoeg kolen en Aardgas!!) in te zetten … lagen alle Europese (NET ALS NU WEER!) op hun laffe knieën voor de Arabieren voor wat olie!
MAAR daarvoor moest Europa WEL DE ISLAM VRIJE- EN ONBEPERKTE TOEGANG TOT EUROPA BIEDEN!
(Resolutie van Straatsburg 1975)

DE ISLAMISERING VAN EUROPA KON WORDEN INGEZET!
Echter, het ging de Islam dictators niet snel genoeg!
Dus creëerden ze een z.g. vluchtelingenstroom uit het M.O. door inzet van IS terroristen ( gewoon “Islam Inquisitie groep” tegen eigen- en alle andere culturen!

Met de ondemocratische politieke oprichting van de EU, hebben ALLE LAFFE EUROPESE POLITICI een kans aangegrepen om OP- en TEN KOSTE VAN ALLE EUROPEANEN hun “laffe afspraak met de Islam dictators om Europa te islamiseren” versnelt door miljoenen moslims (voornamelijk jonge mannen!) onder het mom van “vluchteling” Europa in te lopen!

Dit is (ook zonder de echte IS criminelen er tussen) de 5de colonne, die Europa met geweld zullen gaan bezetten!

Pechtold en zijn Haagse lafaards zullen dan als eersten op het vliegtuig (op onze kosten!) naar het veilige buitenland zijn gevlucht.
WEDDEN?
Dat is op 11 mei 1940 ook gebeurd!

(RP: net als de grootste olieaandeelhouders, o.a. ons koningshuis, die destijds voor de oorlog naar Canada zijn gevlucht en na de oorlog moddervet en met dure cadeau’s  terugkwamen terwijl het volk broodmager moest overleven van bloembollen ). 

juliana

Frank de Vries

Advertenties