Dreigend geweld in en rond Europa

        Door ons krankzinnige immigratiebeleid importeren wij deze strijd in Europa. De kans dat dit sektarische geweld wordt voortgezet binnen onze grenzen is levensgroot.

De geschiedenis leert dat elites die het volk negeren en kleineren uiteindelijk worden afgezet. Of dat goedschiks of kwaadschiks zal zijn ligt nog altijd in handen van de huidige politieke kaste. Maar niet voor lang. Laat, nu het nog kan, het gezonde verstand zegevieren.

OpinieZ

De hautaine houding van EU-supercommissaris Timmermans, een niet-afzetbaar, machtswellustig taaltalent zonder kiezersmandaat, die meent de groeiende onrust onder de Europese bevolking te kunnen wegnemen met Donderpreken voor Gelovigen en Lessen in Democratie voor Domoren, laat zien dat de Brusselse bestuurskliek ieder contact met de realiteit is kwijtgeraakt.

Zelfs het EU-parlement, het controlerende orgaan, is tot op het bot verrot. Een parlement dat een ‘gepromoveerde’ holocaustontkenner, uitdeler van terreurpensioenen en verteller van antisemitische bloedsprookjes, de aartsleugenaar Abbas, een heldenontvangst bereidt, is moreel failliet. Ook Nederlandse EU-parlementsleden klapten luid tijdens zijn weerzinwekkende antisemitische speech en parlementsvoorzitter Schultz vond de toespraak van de oude terreurbaas bijzonder inspirerend. De ’kom ons Palestijnen tegemoet en alle terreur in de wereld zal stoppen’ uitspraak werd met een staande ovatie beloond in dit nepparlement.

Mogherini en politieke islam
De Hoge Vertegenwoordiger van de Unie voor Buitenlandse Zaken en Veiligheidsbeleid Federica Mogherini, noemt Abbas haar dierbare vriend. Menig dierbare vriend…

View original post 1.202 woorden meer

Advertenties