HET VERZET VAN NEDERLAND

VLAGverzet

Wereldwijd is al eeuwenlang een wereldoorlog gaande van de islam tegen de niet-islamitische wereld op vele continenten. De laatste jaren is de islamitische moorddadige terreur aangeland in Europa en de VS.

De aanslagen in 2015 in Parijs, december 2015 San Bernardino, in maart 2016 in Brussel, 12 juni Orlando zijn de meest recente terreurdaden in de westerse wereld.
In Nederland is TERECHT groot en moedig verzet tegen de opkomende vijfde colonne van moordenaars uit de heimelijke moslim gemeenschap die terreur voorbereiden op Nederlands grondgebied.

Het verzet van Nederlandse helden tegen de sluipende islamisering van Nederland heeft in een sporadisch geval een bierflesje met brandbare vloeistof tegen een gevel van een moslim haat reactor veroorzaakt. Dat bierflesje is een druppel in de zee van benzine die is gebruikt in de recente autobranden in Ede.

Zoals te verwachten gaat het post-NSB regiem van Nederlandse justitie net als in de Tweede Wereldoorlog Nederlandse verzetsstrijders die nu tegen de terreur van de islam strijden vervolgen voor terrorisme.
Dat is niet zozeer omdat het moreel juist zou zijn om Nederlandse verzetsstrijders te verraden aan de islam maar omdat de formulering van de ten laste legging aan justitie is gesouffleerd door de moslims van de islamitische haat reactor onder het mom van ‘verschillende maten’.
De rechtszaak tegen de Nederlandse verzetsstrijders heeft geen morele rechtvaardiging maar wordt gedaan op last van de islamitische sharia.

Raymond S. is een van de mannen die wordt verdacht van een aanslag op een moskee in Enschede. In de avond van zaterdag 27 februari worden twee zelfgemaakte brandbommen naar de moskee in Enschede gegooid. De schade aan het gebouw blijft beperkt/

„We leven in tijd waarin toenemende spanningen en polarisatie plaatsvinden in de samenleving’’, zegt post NSB officier van justitie Jeroen Kuipers. „De schreeuwende minderheid overtreft soms de democratie van de zwijgende meerderheid.” Daarom vindt hij het belangrijk te benadrukken dat S. hier niet staat „omdat hij gebruik maakt van zijn recht om te demonstreren’’. Hij staat terecht voor „een daad met terroristisch oogmerk”.

http://www.nrc.nl/next/2016/06/10/molotovs-naar-moskee-enschede-is-terrorisme-1626289

Met ‘democratie’ refereert de post-NSB Justitie aan de stelling indertijd van vml CDA minister van Justitie en nu de facto voorzitter vd Raad van State Piet Hein Donner die zei:
‘Als tweederde van alle Nederlanders morgen de sharia zou willen invoeren, dan moet die mogelijkheid toch bestaan?’ Hij noemde dat ‘de essentie van democratie’

http://www.volkskrant.nl/politiek/donner-blijft-bij-omstreden-uitspraak-over-sharia~a2446559/

Met ‘schreeuwende minderheid’ doelt de post-NSB Justitie de VERZETSHELDEN van Nederland en met de ‘zwijgende meerderheid’ de gordijn stemmers.

Theo Prinse 8 juli 2016

Advertenties