Het bewijs dat verzet niet zinloos, maar belangrijk en mogelijk is!

orban1

A leader with brains

De Hongaarse minister-president kiest ervoor zijn land te verdedigen door het bouwen van grenzen , omdat hij de ontwrichting van zijn land wil verhinderen.
Met Viktor Orbán is een leidende figuur voor het binnenlandse Europese verzet tegen Brussel opgestaan, die niet alleen Oost-Europa en de Visegrad-landen verenigt, maar hoop geeft aan oppositiebewegingen in heel Europa en Noord-Amerika.

De Hongaren moeten niet het slachtoffer worden van “Homegrown Terrorists”. Ze moeten niet geconfronteerd worden met gettovorming en probleemwijken van integratie-onwillige etniciteiten. Hongarije is niet bereid de West-Europeanen te volgen in hun zelfgekozen zelfmoord

Vaak is er in de geschiedenis slechts één man nodig die zich schrap zet, de armen over elkaar slaat en “Nee!” zegt. Een portret van een staatsman die niet alleen zijn eigen land wil beschermen tegen de waanzinnige plannen van de EU-elites in Brussel.

Op dit moment hebben we misschien een vergelijkbare situatie in de zuidoostelijke hoek van Europa, waar de Hongaren als een rots in de branding tegen de “mainstream” van de Europapolitiek vechten.

Viktor Orbán kijkt niet alleen terug in de geschiedenis, maar kijkt ook vooruit en naar alle kanten.
Zijn afwijzing van het religieus aandoende multiculturalisme van het Westen komt niet voort uit chauvinistisch nationalisme, maar uit het realisme van gezonde staatsleiding.

Belangrijks is, dat Orbán de eerste steen legde, waarop vele anderen na hem een stevig fundament en later een nieuw en beter Europees huis kunnen bouwen.

https://ejbron.wordpress.com/2016/07/09/viktor-orban-de-grote/

Advertenties