MAROKKANEN ZETTEN DE POLITIE VOOR PAAL!

onthoofd.politiecar

Onthoofde Amzieb zat in politieauto!!

AMSTERDAM – De uitgebrande auto waarin het onthoofde lichaam van de Amsterdammer Nabil Amzieb in maart werd gevonden, was in gebruik als observatiewagen van de Utrechtse recherche. Het gebruik ervan door criminelen lijkt een regelrechte provocatie aan het adres van de politie.

De eenheid Amsterdam bevestigt het bizarre feit. De politie houdt er serieus rekening mee dat de observatiewagen van de politie die voor de onthoofdingszaak werd gebruikt, bewust werd gestolen. Een lange neus richting de politie.

Volgens bronnen binnen de politie moet ook van binnenuit te zien zijn geweest dat het busje van de politie was, omdat er observatiespullen in zaten.

Woordvoerder Marjolein Koek van de eenheid Amsterdam zegt dat hier geen aanwijzingen voor zijn. „Of de Caddy bij toeval is gestolen of bewust, is onderwerp van onderzoek.”

Op 18 februari werd de wagen voor het laatst gezien in Utrecht. Op 8 maart werd de Caddy brandend in Amsterdam aangetroffen, met achterin het lichaam van Amzieb. Diens hoofd lag de volgende dag op de stoep van waterpijpcafé Fayrouz aan de Amstelveenseweg in Amsterdam.

Fubar

Advertenties