Gesneuveld voor onzin!

kerkhof

Afgelopen woensdag kwam het tragische nieuws naar buiten over de twee jonge militairen die omkwamen bij de vredesmissie in Mali. Hiermee is het totale aantal gesneuvelde Nederlandse soldaten in dat land toegenomen tot vier. Het is een schrijnend voorbeeld van een nutteloze missie in het zoveelste godvergeten land. Wie denkt dat de overheid lering zal trekken uit dit drama heeft het mis; Nederlandse politici zijn grotendeels gewetenloze baantjesjagers die over lijken gaan om hun ambities te verwezenlijken.

Maar weinig mensen zullen weten waarom de Nederlandse strijdkrachten momenteel actief zijn in Mali. De officiële reden hiervoor is om de opmars van islamitische terreurgroepen te stuiten. In werkelijkheid is de missie een prestigeproject van de minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders. Koenders was tussen 2007 en 2014 namelijk al eerder actief op het Afrikaanse continent als respectievelijk minister voor Ontwikkelingssamenwerking, VN-gezant in Ivoorkust en hoofd van de VN-vredesmacht in Mali. Na een propagandacampagne van de PvdA en de mainstream media – waarbij er weer eens werd gefocust op de algemene armoede en misère in Afrika – zou het slechts een kwestie van tijd zijn voor dat Nederland ook fysiek zou deelnemen aan het conflict.

Al vanaf het prille begin werd de missie gekenmerkt door blunders. Terwijl Malinese vluchtelingen hun tenten plaatsten rondom betonnen gebouwen, werden de Nederlandse soldaten geacht hun tentenkamp op te zetten in een uitgestrekt woestijngebied. Bovendien stonden de tenten ook nog eens vlak naast elkaar. Kortom, een uitgelezen kans voor een aanval met raketten of mortieren. Iets wat de terroristen ook beseften en daadwerkelijk naar handelden. Het is een wonder dat er niet eerder slachtoffers gevallen zijn.

Ondanks het feit dat defensie is kapotbezuinigd, de levensgevaarlijke blunders en de kosten van ruim vijftig miljoen euro per jaar, wordt de missie ongehinderd voortgezet. De “internationale reputatie” van Nederland staat immers op het spel. Om deze reputatie te redden keren Nederlandse soldaten in lijkenzakken terug naar huis.

Lees hier verder:
http://curiales.nl/2016/07/07/mali-missie/

———————————————————————-
Realpredictor:

Dit is de waanzin ten top!
1. We geven miljarden uit aan ontwikkelingshulp in Afrikaanse landen!
2. We halen half Afrika hier naar binnen als asielzoekers en dit kost ons weer miljarden
3. De blanke Afrikaande bevolking wordt daar uitgemoord.
4. We gaan zelf naar Afrika en dit soort landen om ze zogenaamd tegen terroristen te beschermen!
Het resultaat is:
1. Het ontwikkelingsgeld verdwijnt in de zakken van de kapitalisten
2. Wij worden opverspoeld door gelukzoekers die alles op een presteneerblaadje krijgen en als ‘dank’ onze vrouwen massaal verkrachten
3. De blanken in Afrika hebben geen keuze dan teruggaan naar hun land van herkomst
4. Onze mensen sneuvelen daar voor een nutteloos doel omdat niemand hier beter van wordt en wij (inmiddels failliet), staan op de rand van een wereldoorlog, zonder defensie en zonder geld!

Met dank aan Rutte II

Advertenties