Elitaire school voor 5- tot 14-jarigen leert blanke studenten dat zij geboren racisten zijn

        Hebben jullie niet het gevoel dat er een ramp is gebeurd, zonder dat wij het hebben gemerkt? Het lijkt of wij in een sciencefiction film terecht zijn gekomen, waar buitenaardse Aliëns de wereld hebben overgenomen en nu bezig zijn om via geheime undercover bondgenoten (de elite en deserteurs) het volk en met name onze kinderen, te hersenspoelen?
De tsunami van (onmenselijke) barbaren wordt hier gepropageerd, opgehemeld, gepamperd, en bejubeld, als waren zij de lang verwachte nieuwe overheersers van de aarde!
En uiteraard spelen macht en geld ook hier de hoofdrol!

Of ben ik soms de enige die deze vergelijking ziet?

De Webmaster

E.J. Bron

Screenshot_29

(Door: Paul Sperry – Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

Een eliteschool in Manhattan leert blanke leerlingen als zij zes jaar zijn al dat zij geboren racisten zijn en dat zij zich schuldig moeten voelen omdat zij profiteren van “blanke privileges”, terwijl de school haar zwarte medeleerlingen met lovende woorden en snoep overlaadt. Bestuurders/leiders van de Bank Street basisschool op de Upper West Side beweren dat het een revolutionaire benadering is om discriminatie te bestrijden en dat een aantal andere private scholen in New York hetzelfde doen, maar zelfs linkse ouders geloven dat niet.

View original post 1.237 woorden meer