Niemand heeft het meer over “geschoolde arbeidskrachten”:

Afrikanen2

Brussel wil zich nu inzetten voor het inbinden van miljoenen “vluchtelingen” in de Europese arbeidsmarkten
75% van de 131.000 werkloos gemelde “vluchtelingen” heeft noch de nodige kennis van de Duitse taal noch een beroepsopleiding en kunnen zodoende op z´n vroegst pas over vijf jaar als “geschoolde krachten” ingezet worden.

Het onderwerp is niet alleen actueel in Duitsland, waar minister van Financiën Wolfgang Schäuble (CDU) onlangs heeft aangekondigd € 2 miljard ter beschikking te willen stellen voor de integratie van “vluchtelingen” in de Duitse arbeidsmarkt. Ook in de andere EU-landen, die grotere contingenten “vluchtelingen” hebben opgenomen, bestaan problemen bij de bemiddeling van stageplaatsen en banen aan migranten.

RP. Dit is een belachelijke optimistische verwachting, omdat het grootste deel analfabeet is en net als kinderen vanaf groep 3 nog moet leren lezen en schrijven. Dit gebeurt echt niet in een paar jaar, laat staan in een andere taal! Waar willen ze bijv. al die verschillende Afrikaanse/Arabische tolken vandaan halen? Ik hoef niet te vragen wie dit weer mogen bekostigen Wie zijn hier nu de WERKELIJKE DOMBO’S?

EJBron.

Advertenties