Islamitische immigranten veroorzaken geboorte-explosies!

islamkids

In Duitsland zijn er sinds 2015 (in anderhalf jaar dus), al meer dan 23.000 meer baby´s geboren. De meeste van deze baby´s zijn niet, om het mild uit te drukken, afkomstig uit onze cultuurkring, maar – de welwillende lezer vermoedt het al – uit de Oriënt, het Morgenland en Afrika. En dat is pas het begin.
Bijvoorbeeld: een 24-jarige islamitische “werk zoekende” meubelmaker uit Kosovo , die sinds zijn 15e levensjaar al zeven kinderen van twee vrouwen heeft gebaard en zo een riant inkomen heeft!

Dus – nu is de aap eindelijk uit de mouw. Op de immigratie-tsunami van 2015 zal, zoals verwacht, een nog grotere geboorte-Jihad volgen, die analoog zal plaatsvinden aan de zich sowieso verder voortzettende “permanente immigratie” – in zekere zin als een allegorie. Rechtstreeks vanuit de levens-vijandige Arabische woestijn in de knuffelende Duitse sociale stelsels. Ook islamitisch gesloten huwelijken met meerdere vrouwen zijn immers ondertussen van bovenaf “gelegitimeerd”

In niet weinig grote Duitse steden staat de naam “Mohammed” op allerlei mogelijke schrijfwijzen sowieso toch helemaal bovenaan in de namenlijst.

Nu weten we in ieder geval wat er op ons afkomt.

Neem dus maar afscheid van je vertrouwde en geliefde Duitse vaderland. Het zal in het vervolg het thuisland van Mohammed en diens talrijke afstammelingen zijn . . .

Bron:
https://ejbron.wordpress.com/2016/07/05/een-baby-genaamd-mohammed/

Advertenties