HET VERBORGEN RAPPORT OVER DE MILJARDEN KOSTENDE IMMIGRANTEN!

DRIE ONDERZOEKSRAPPORTEN GEVEN GEERT WILDERS GELIJK: “STOP MET MASSA- EMIGRATIE WEGENS ONBETAALBAARHEID”

Economische-Vluchtelingen-2

Met iedere immigrant stijgt het financieringstekort met € 79.100,-. ! !

RP: Momenteel zijn er in Nederland 1,8 miljoen niet-westerse allochtonen (dus reken maar uit!)

Iedere weldenkende weet het, dat wij massaal beroofd worden door onze regering! Hieronder het rapport met de DAADWERKELIJKE kosten per immigrant!

1. Kosten immigratie veel hoger dan toegegeven.  Hans-Werner Sinn, president van het gerenommeerde onafhankelijke Duitse Ifo-Instituut, schreef op 29 december 2014 in een artikel in de Frankfurter Allgemeinedat immigranten veel meer kosten dan door de overheden wordt toegegeven. En dat uit de nieuwste berekeningen bleek dat iedere immigrant de belastingbetaler jaarlijks een verlies van € 1800,- oplevert. De sociale zekerheid in Europa zal door de aanhoudende immigratie op termijn dan ook onhoudbaar zijn. De netto balans van immigratie slaat volgens Sinn diep in het rood. Migranten kosten de staat veel meer dan ze aan belastingen en premies opleveren. Als hun maatschappelijke kosten van hun bijdragen worden afgetrokken, rolt er voor iedere migrant een negatief bedrag van jaarlijks € 1800,- euro uit de bus – een totaal andere conclusie dan politici en media in het Westen de autochtone bevolking willen doen geloven.

Sinn levert dan ook felle kritiek op de media, die schreven dat uit het Bertelsmann* onderzoek zou zijn gebleken dat immigranten de samenleving miljarden opleveren. Volgens hem hebben de media bewust belangrijke cijfers uit deze studie weggelaten, omdat van tevoren besloten was dat het onderzoek een zo positief mogelijke uitkomst voor immigratie moest krijgen. Kortom: de media kregen van de politiek de opdracht om te liegen.

*Het Bertelsmann onderzoek kwam eveneens tot de conclusie dat immigratie een steeds zwaardere last voor de samenleving wordt.

2. Eerder in 2010 stelde onderzoeksbureau Nyfer, dat alleen al de massa-immigratie van niet-westerse allochtonen Nederland 7,2 miljard euro per jaar kost.
Nyfer deed dit onderzoek in opdracht van de PVV-fractie in de Tweede Kamer. De partij van lijsttrekker Geert Wilders stapte naar het economisch onderzoeksbureau omdat het kabinet een jaar eerder jaar ‘op principiële gronden’ weigerde een dergelijke calculatie te maken. (principiële gronden = electorale gronden)!

3. Maar nog weer een jaar eerder in 2009, maakte ook Syp Wyna voor Elsevier eenzelfde berekening, wat als resultaat opleverde dat het totaal van de ‘departementale’ kosten van de niet-westerse immigratie van 1980 tot en met het jaar 2009 bijna 100 miljard euro bedroeg. “Immigratie heeft ons land de afgelopen veertig jaar meer dan 200 miljard euro gekost!

En het wordt steeds meer naarmate de tsunami gelukzoekers blijft binnenkomen!

Want wie betaalt deze ongevraagde kosten eigenlijk? Juist, u, ik, onze vaders, moeders, opa’s, oma’s, kinderen en kleinkinderen!

Wij wisten het niet alleen al lang, maar we merken het ook bijna dagelijks ! Het woord “Verhoging” is inmiddels het stopwoord van onze regering geworden! En het zal nog wel decennialang zo blijven!

Lees hier het hele artikel:  http://nachthemel.nl/?p=1604