EUROPA’S ISLAMISERING IS AL EEN FEIT!

islamisering.feit

Velen hebben het nog steeds niet door, maar de Islamisering van Europa is al een tijd aan de gang! Dan heb ik het niet eens over het stijgend aantal moslims in de laatste jaren (vooral als gevolg van de open grenzen) maar over de snelle groei van hun culturele- en maatschappelijke invloed, die onze civilisatie langzaam maar zeker weer terugbrengt naar het barbaarse tijdperk! Dat dit hoofdzakelijk is veroorzaakt door de invloed van de EU en onze Eurofiele regeringen, hoef ik niet meer te vertellen, dat weet iedereen met een gezond verstand! Ook in de Europese politiek zijn al veel moslims geïnfiltreerd!

De EU die deze ongeciviliseerde immigranten heeft uitgenodigd, vervolgens rijkelijk beloont iedere vorm van kritiek op de islam verbiedt (dit zelfs als racisme, en “islamofobie” beschouwt) en geen enkele culturele assimilatie van de moslims eist, is de grootste “Trigger”
De zogenaamde “humane” vluchtelingenhulp is namelijk uitgemond in een tsunami van ongeciviliseerde en barbaarse volkeren die Europa overspoelen. (Volgens statistieken die door de Europese Unie zijn vrijgegeven, is slechts een kwart “vluchteling”) En de toestroom van miljoenen (illegale) migranten, waarvan meer dan 75% man is, houdt nog steeds niet op!
Deze EU-strategie wijst duidelijk op een doelbewuste volksuitwisseling met als streven: “de islamisering van Europa!”
En we hebben het nog steeds niet door, maar Europa IS AL LANG geïslamiseerd!

Elke morgen als ik het nieuws lees, staan er alleen berichten over het (voornamelijk agressieve/criminele) optreden van moslims en de islamitische steun en instemming van onze regeringsleiders, die dit bevorderen (hieronder een paar voorbeelden van de laatste dagen):

https://ejbron.wordpress.com/2016/07/02/kabinet-weigert-lijst-moskeeen-bekend-te-maken/

https://rechtsactueel.com/2016/07/02/belgisch-gerecht-afghaan-mag-verkrachten-mits-juiste-vervalste-attest/

https://ejbron.wordpress.com/2016/07/02/jarenlange-extreme-terreur-door-jongeren-in-hilversum-politie-en-gemeente-doen-niets/

https://fubar.mobi/2016/07/02/de-gewapende-arm-van-de-junta-mag-nu-burgers-doodslaan/

https://fenixx.org/2016/07/02/fuck-isis-vlag-is-rassenhaat/

https://fenixx.org/2016/07/01/terreurgolf-in-hilversum-hangjeugd-bestormt-opnieuw-kantoorpand/

https://ejbron.wordpress.com/2016/07/01/40-criminelen-weer-op-vrije-voeten-i-p-v-uitgezet/

Dat dit slechts het topje van de ijsberg is weten de realisten onderhand, maar dit bewijst wel dat de islamisering van Europa al gerealiseerd is!

أوروبا التهاني      

(Congratulations Europe)!

Realpredictor
——————————————