WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN 2016 EN 1940?

nazi-islam vlag

Frank de Vries .

Ik ben bang dat … net als in de aanloop tot WOII … deze regering en volk maar niet WIL geloven, dat de Islam al 1400 jaar in woord en geschrift (Koran) haat- en discriminatie brengt in de wereld!
Hitler met zijn Nazi’s konden ook gewoon OPENLIJK tussen 1930 en 1940 hun zelfde plan tot wereldoverheersing propageren en .. in strijd met het Verdrag van Versailles (1918) … gewoon herbewapenen met de grootste en modernste aanvalsmacht van Europa!
Alle Europese regeringen van toen deden (puur uit bange lafheid voor de Nazi overmacht !) het zelfde als de Europese regeringen nu ten aanzien van de openlijk agressieve en onze westerse cultuur afwijzend bedreigende Islam.
Tot 1940 hebben al die Europese regeringen NIETS DURVEN DOEN om de Nazi’s te stoppen of met een evenzo sterke legermacht te waarschuwen!
Europa heeft de afgelopen kwart eeuw t.a.v. de ZELF TOEGELATEN moslims het zelfde laffe gedrag volhard! Ze wilde zelfs via de EU niet inzien, dat de Islam tot pure tweedracht en zelfs bloedig en wreed terrorisme in Europa had geleid !
Kritiek hierdoor door Europeanen werd door hen zelfs “wettelijk” verboden als Islam fobie!
Alle moorden en aanslagen van moslims op Europese onschuldigen werden tot nu toe door “Brussel” gebagatelliseerd en via dictatoriale censuur uit de pers gehouden! !
EN DAN WORDEN NA BREXIT DE LAAGOPGELEIDE EN (EXTREEM) RECHTSE GROEPERINGEN DE SCHULD VAN HET POLITIEK BRUSSELSE FALEN IN DE SCHOENEN GESCHOVEN!
Schande!
Evenals het al meer dan tien jaar “normaal vinden” in Den Haag EN ZELFS PUBLIEKELIJK DEMONISEREN van de enige moedige collega politicus (Geert Wilders) die van begin af aan waarschuwde voor de puur fascistische Islam en daardoor wereldwijd door de Islam vogelvrij werd verklaard!
SCHANDE VOOR LAF DEN HAAG EN ALLE KIEZERS OP DIE POLITIEK LAFFE PARTIJEN< die zich nog steeds “Nederlandse volksvertegenwoordigers” durven noemen!
Het zijn voor mij en steeds meer Nederlanders gewoon pro-Islam NSB-ers geworden!
“Hangend als EU-harlekijnen aan de dictators in Brussel”!
Dat “Brussel”, dat doelbewust en ongevraagd miljoenen Europa principieel vijandige moslims heeft binnen gehaald .. DIE DOOR ONS VERZORGD EN BETAALD MOETEN WORDEN !
Met miljoenen euro’s, die anders eigen volk en welzijn ten goede waren gekomen!
Dus WEG MET BRUSSEL en zijn dictatoriale profiteurs!
WEG MET DE FASCISTISCHE ISLAM en zijn wrede Middeleeuwse Inquisitie op ALLES WAT NIET DES ISLAM IS!
De Islamisering van Europa (en de wereld) is al langer bezig dan vanaf 1975, toen laf Europa het Chantage Verdrag “Olie voor Islam” met de (M.O.) OPEC landen moest sluiten EN de immigratie van moslims begon!
Nog steeds zijn de meeste moslims in Europa “handophouders” OMDAT ZE NIET WILLEN ?MOGEN INTEGREREN!

Overal in de wereld wordt Islam terrorisme gepleegd IN OVEREENSTEMMING MET HUN KORAN WETTEN!
(niet meer en niet minder!)
IS = Islam!
Al die (voornamelijk!) jonge moslims (z.g. vluchtelingen!) zijn met miljoenen onder ons!
Wachten op het (aanval)sein vanuit hun land van herkomst IRAN, IRAK, SIRIE, MAROKKO en TURKIJE om overal in Europa aanslagen en terrorisme te plegen op onschuldige Europeanen in onze (eens zo veilige) OPEN SAMENLEVING! En ons gaan bezetten!

NB De moslim burgermeester van Londen heeft nu al zijn Islamisering kans schoon gezien om Londen tot een “Onafhankelijke Staat” uit te roepen!
Hij wil daarin de Sharia als wet proclameren voor alle Londenaren!

DE dictators van de EU (met hun dwaas kortzichtige en onwetend gehouden kiezers) hebben dit op hun geweten! Zij denken alleen maar aan hun kortzichtig egoïstische macht en inkomen!

De Brexit kiezers hebben eindelijk dit dictatoriale gedrag ingezien!
Nu Nexit en liefst ook door alle andere Europese landen!

Algemene onrust en armoede voor de Europeanen?
Onzin!
“WIJ” Nederlandse mensen zullen weer de zelfde houding aannemen als in mei 1945 !

door: Frank de Vries

Advertenties