Geheim document onthult Staatsgreep van bovenaf: Merkel en Hollande willen Europese superstaat!

Hollande-Merkel

Na het vernietigende Brexit-ongeluk zijn de EU-elites namelijk precies dat van plan: het op een verrassende actie gelijkende afnemen van de rechten van de lidstaten en de oprichting van een superstaat, zeg maar: een nieuwe Sovjet-Unie (EUSSR).

RP: Dus dan hebben wij toch gelijk! Het plan van Hitler (Ein Super Reich) is nog steeds springlevend!

Dit plan betekent uiteraard het einde van het Nederlandse leger (Leger Unie), de Nederlandse rechtswetgeving, het Nederlands belastingsysteem, De Nederlandse Bank… Alles wordt met het Ultimatum-plan definitief overgedragen naar de Brusselse EU.

Uiteraard wordt de 1400 miljard in ons pensioen systeem reeds uit de handen van de Nederlandse overheid gebroken met de Pensioen Unie. En uiteraard raakt Nederland ook volledig de inspraak kwijt over haar grens en het eindeloos parkeren van ‘vluchtelingen’. De EU zal dicteren hoeveel ‘vluchtelingen’ er precies geparkeerd worden in het land dat voorheen nog Nederland heette en uiteraard ook waar. Het is daarbij reeds bekend dat ‘vluchtelingen’ voorkeur genieten boven de lokale bevolking, bijvoorbeeld bij sociale woningen.

Bronnen:

https://ejbron.wordpress.com/2016/06/28/geheim-document-onthult-putsch-van-bovenaf-merkel-en-hollande-willen-europese-superstaat/

http://langleveeuropa.nl/2016/06/frankrijk-en-duitsland-onthullen-radicaal-plan-voor-introductie-eu-superstaat/

superreich

Het is gelukt! Mijn Super-Rijk wordt nu gerealiseerd!

Advertenties