LAATSTE ARTIKEL IN DE SERIE OVER DE BREXIT-HETZE!

Jullie zullen je hebben afgevraagd waarom wij de laatste 8 artikelen alleen hebben gewijd aan de Brexit.

De duizenden doemscenario’s op internet en in de media van de heersende kapitalistische graaiers konden wij niet zomaar onbeantwoord laten!
Zij hebben alles uit de kast gehaald om de Brexit (en hiermee alle toekomstige ‘EU-exits’ waaronder de Nexit) te verdoemen! De hele hetze is puur kapitalistisch EIGENBELANG!

Zelfs onze Volkskrant deed volop aan de hetze mee!

Realpredictor.

Fear

Als afsluiting onderstaand een paar citaten uit het artikel van Joost Niemöller:

“Nee, zelfgenoegzame redacteurtjes van de Volkskrant, levend in jullie stolp waarin telkens dezelfde argumenten ronddraaien en andere argumenten niet gehoord mogen worden: Het Britse volk koos gisteren niet voor het gevoel. Het koos juist zelfstandig tegen de aangeprate angst in! Tegen het doelbewuste Project Fear in deze campagne; de angst dat Groot Brittannië na een Brexit in een zwart gat zou storten, dat niemand zou weten hoe het verder moest. De aangeprate angst dat er na de EU geen toekomst zou zijn. De Britten bleken tegen die campagne in ontroerend zelfstandig denkende mensen.

En ja, dat diezelfde Britten zich nu serieus afvragen hoe nu verder, is geen paniek, zoals RTL Nieuws of wil doen laten geloven; het getuigt gewoon van diezelfde praktische zin; dit Britse volk gaat zijn schouders eronder zetten.

Het zijn juist de EU gelovigen die alleen angst kunnen verkopen. De angst dat het zonder de EU weer oorlog zou worden bijvoorbeeld. De werkelijkheid is precies omgekeerd: Juist de EU ontwikkelt zich tot een gevaarlijke oorlogsmachine tegen Rusland, dat onze beste buurman zou kunnen zijn. Door het opzetten van een EU leger. Door nu weer de economische sancties tegen Rusland te verlengen, en zichzelf daarmee buiten de markt te plaatsen. En daarmee bijvoorbeeld de Nederlandse melkveehouders te duperen.

Brussel is een genocide-machine, die angst produceert als propaganda, en die het taaie gevecht om de democratie verkoopt als ‘gevoel.’ En dat is dus het smerige spelletje wat ook kranten als de Volkskrant spelen: De mensen wegzetten als dom. Beweren dat je zelf het verstand in pacht hebt, alle bedreigende feiten over de illegale immigratie, veroorzaakt door diezelfde EU, terzijde schuivend.

Hel en verdoemenis werd er voorspeld door kwaadaardige graaiers als Soros. Maar kijk, de markten lijken zich alweer te herstellen. Beleggers zijn ook maar gewoon gokkers.

Groot Brittannië zal herrijzen en weer uit de multiculturele blubber omhoog komen. Het land heeft zich bevrijd. Nu moeten wij niet jaloers toekijken. Dit is het moment om een Nederlands referendum af te dwingen. Nee, Volkskrant, niet om het gevoel te laten winnen, maar het verstand. Om weer een verstandig land te maken, met grenzen, waar alleen mensen welkom zijn die iets kunnen bijdragen, en dat zijn bijvoorbeeld geen moslims en niet-opgeleiden uit Afrika.

http://joostniemoller.nl/2016/06/nee-zelfgenoegzame-volkskrant-gevoel-won-brexit-verstand/

Tot slot: wij zien een Nexit absoluut niet als een gevaar, maar juist als een redding voor ons land!