Brussel kondigt EU-pensioenwet aan na referendum

       Dit is dus de wraak van de EU! Ze hadden dit plan al lang klaarliggen en het zou me niets verbazen als onze landverraders dit alvast ondertekend hadden!

De Europese Unie (EU) heeft een voorlopig akkoord aangekondigd over pensioenwetgeving voor alle lidstaten. De bekendmaking kwam zoals voorspeld een dag na het Britse referendum.

Vorige week kwam aan het licht dat het akkoord over de pensioenfondsrichtlijnen al klaar lag in Brussel, maar de EU-politici zich stil hielden tot na het referendum, om de uitkomst ervan niet te beïnvloeden.

Elsevier >>

Zó democratisch is de EU. Ze maken een wet en houden hem stil. Wachten tot de inspraak termijn voorbij is en melden dan dat u voor een voldongen feit staat. Dat Nederland in 2014 nog een ‘gele kaart’ trok voor precies deze wetgeving doet er niet toe. Onder voorzitterschap van datzelfde Nederland is die kaart door de shredder gehaald. Er is geen boom hoog genoeg om Mark Rutte in op te hangen. Misschien moesten we hem maar op islamitische wijze van een hoog gebouw gooien.

View original post

Advertenties