Cijfers van frontex: migranten logen massaal over nationaliteit

        En niet alleen over hun nationaliteit, ook over hu leeftijd en over hun doel (verkrachten, roven en overheersen)! En de Europese idioten sturen ze niet terug!

Om meer kans te maken op asiel in Europa, hebben veel migranten gelogen dat ze uit Syrië kwamen. EU-grensagentschap Frontex komt voor het eerst met harde cijfers en zegt dat veel meer kan worden gedaan om de fraude tegen te gaan.

Elsevier >>

En 23 jaar na het EU-akkoord in Amsterdam, gaat die EU dan eindelijk zijn buitengrenzen ‘bewaken’. Lees; de veerdienst Frontex nog fanatieker inzetten om de Mohammedaanse invasie vlot te laten verlopen, en de controle van de landsgrenzen definitief overnemen van de voormalige natiestaten.

Snelle start grens- en kustwacht EU

De Europese Unie heeft het licht op groen gezet om al deze zomer de Europese grens- en kustwacht in te zetten. Die gaat de bewaking van de Europese buitengrenzen versterken.

Staatssecretaris Klaas Dijkhoff (Veiligheid en Justitie) is opgetogen over het akkoord omdat het opzetten van een Europese grens- en kustwacht een van de prioriteiten was van het Nederlandse…

View original post 13 woorden meer

Advertenties