Islam en intelligentie

Er is altijd al een felle discussie geweest over de intelligentie van bepaalde bevolkingsgroepen in de wereld. Degenen die zich aan de wetenschappelijke onderzoeken houden worden steevast gedemoniseerd en beschuldigd van racisme en discriminatie! Ook dit artikel zal ongetwijfeld felle reacties van de linkse “Gutmenschen” krijgen.

Maar dit is niet het enige onderzoek. Ook Eunmask heeft al eerder de uitgebreide cijfers van onderzoeken gepubliceerd, o.a. via de link in:(https://eunmask.wordpress.com/2015/07/16/gemiddelde-iq-per-land/); deze spreken voor zich! Ook al zijn deze niet bepalend, daar kan niemand onderuit.

Het illustreert wat we natuurlijk al lang wisten, nl. dat er een verband is tussen lage intelligentie en islam. Maar het is interessant om het eens te visualiseren. Waar je de meeste moslims vindt heb je ook lage IQ’s. Grappig is dat de 3 “grote” godsdiensten net ontwikkeld zijn in “lage” regio’s, niet in Europa dus. (RP: religie heeft niets met intelligentie te maken, integendeel!)

In dalende volgorde van intelligentie zou je dus kunnen stellen als je de kaart bekijkt:

intelligentie in de wereld

Bovenaan staan de Aziaten: kleur zwart/groen: 100% en hoger
Daarna de Europeanen (dus ook degenen die geëmigreerd zijn naar Amerika, Australië, Nw. Zeeland, etc.): kleur donkergoen en lichtgroen
Dan de islamitische landen: bruin: hoe bruiner hoe lager de intelligentie.
Een als laatste de Afrikanen: rood

Gek toch ook hoe de intelligentie a.h.w. klimatologisch bepaald is: hoe zuidelijker hoe dommer. Zou teveel zonneschijn slecht zijn voor de ontwikkeling van de hersens? Dat kan toch haast niet anders als je de kaart bekijkt? (RP: die vlieger gaat niet op, want Azië  heeft het hoogste intelligentie niveau en er zijn ook islamitische landen met een warm klimaat, die toch onderaan de ladder staan!)

Citaten uit:
http://dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?t=20362

RP: waar helemaal niet over gesproken wordt is, dat intelligentie de basis is van de beschaving! Hoe hoger de intelligentie hoe beschaafder het volk en hoe lager de inteligentie hoe groter het gebrek aan civilisatie! Het toppunt van het gebrek aan intelligentie is barbaarsheid, o.a. het op een gruwelijke wijze afslachten van mensen, verkrachtingen (zelfs van kinderen), etc.!

Maar het meest onbegrijpelijk vind ik, dat de vermeende ‘intelligente’ westerse leiders er alles aan doen om de grote barbaarse groepen in hun geciviliseerde landen op te nemen en deze te laten vermengen met hun eigen bevolkingen! Hier is slechts 1 woord van toepassing (doelbewuste): “Degeneratie”!

Advertenties