Laatste Waarschuwing! In heel Europa zijn grote terreuraanslagen op komst!

aanslag.europa

Degenen, zoals onze regeringen, die dit nog steeds negeren en vrolijk verdergaan met het pamperen van de terroristen, zullen hiervoor aansprakelijk moeten worden gesteld!

Lees dit:
Een speciale ME-eenheid van de politie in onze ‘buurstaat’ Nordrhein Westfalen heeft vorige week een geheime operatie bij een moskee uitgevoerd waarbij een groot aantal zware oorlogswapens in beslag zijn genomen. Volgens experts waren deze nog maar het topje van de ijsberg, en wordt gevreesd dat tal van andere moskeeën in Duitsland en Europa illegaal vuurwapens en mogelijk ook explosieven hebben opgeslagen. De lang gevreesde islamitische terreuroorlog tegen de Europese bevolking lijkt dan ook steeds dichterbij te komen.

Het Turkse CDU-lid Tipi waarschuwt dat de ontdekte zware oorlogswapens erop wijzen dat er grote terreuraanslagen worden voorbereid, niet alleen in Duitsland, maar in heel Europa.
De ME zal straks weinig kunnen uitrichten als (tien)duizenden als vluchtelingen vermomde, door oorlog geharde moslimstrijders het startsein krijgen voor massale terreuraanslagen op de Europese bevolking.

De ‘top secret operatie’ werd wereldkundig gemaakt door het Hessische CDU lid Ismail Tipi. De oorlogswapens werden verborgen in de koelruimte van een groentehandelaar, die vlak naast de moskee woont. Tipi: ‘Het gevaar dat fundamentalistische, tot geweld bereid zijnde Salafisten zich bewapenen is zeer groot. Dat maakt deze geheime operatie meer dan duidelijk.’

De extremisme-expert van Turkse afkomst vermoedt dat moskeeën ook in andere steden hele wapenarsenalen hebben ingeslagen. Het openbaar ministerie in Hamburg wees er onlangs niet voor niets op dat het aantal moslims dat de gewelddadige jihad ondersteunt, toeneemt. In alleen al Hamburg zijn er meer dan 300 bekend, hoogstwaarschijnlijk slechts het topje van de ijsberg.

Volgens Tipi zijn er ook sterke aanwijzingen dat terroristische ‘slaap’cellen en ISIS-terroristen door buitenlandse geheime diensten worden ondersteund. Het gevaar dat er in de komende jaren steeds meer islamitische aanslagen met almaar groter wordende aantallen slachtoffers zullen worden gepleegd, neemt daarom hand over hand toe. Specifieke landen worden niet genoemd, maar er zijn al geruime tijd sterke aanwijzingen dat ISIS-terroristen met name door Turkije, Saudi Arabië en de Verenigde Staten naar Europa worden gestuurd, en tevens door hen worden getraind en bewapend.

http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/06/Zware-oorlogswapens-bij-moskee-ontdekt-Experts-Topje-van-de-ijsberg

Advertenties