Volgens Pechtold kunnen opa en oma nog wel een week langer in de poepluiers blijven zitten

        De verspilling van honderden miljoenen die aan de asielzoekers worden besteed, betekent niet alleen de ondergang van de ouderen, maar van het hele Nederlandse volk!

Eerst moet er 75 miljoen euro belastinggeld worden opgehoest om asieleisers snel de Nederlandse taal te laten leren. Alexander Pechtold,  Der Führer van NSB’66, pleitte daar voor in het televisieprogramma Buitenhof.

Taallessen gelijk vanaf de dag dat de parasieten voetzetten op Nederlandse bodem is een topprioriteit van de gewezen democraten, dit aangezien deze asieleisers van ‘vriend’ Alexander toch ons land niet meer hoeven te verlaten.  Uiteraard maakt het hem geen moet uit waar het geld  vandaan moet komen en heeft hij dikke poep aan onze ouderen in verpleegtehuizen die wellicht ook wel eens een geldelijke injectie zouden kunnen gebruiken. Volgens mij zijn dat ook de mensen die onze verzorgingsstaat hebben helpen opbouwen. Een verzorgingsstaat die nu door lamzakken als Rutte, Samson en Pechtold zelf naar de klote geholpen worden door elke cent door te schuiven richting Brussel of te storten in de bodemloze put van de asielindustrie.

Tevens gaat  Der Führer…

View original post 222 woorden meer

Advertenties