Italië laat hun ouderen creperen om zogenaamde vluchtelingen te kunnen onderhouden.

oudere

De gemeente Milaan moet ongeveer 90.000 zogenaamde vluchtelingen onderhouden en dit al 5 jaar lang: onder de 77.000 die afgelopen jaar aankwamen zaten slechts 270 echte vluchtelingen. Alle anderen waren illegalen/nep-vluchtelingen. Behalve dat zij in de “goudgerande” AZC´s zitten (specialisten in de asiel-business), hebben de 77.000 “vluchtelingen” die afgelopen jaar aankwamen de beschikking over computers, Skype, WiFi, een ziekenzaal, kinderopvang en kantines met goede sortering. En wie betaalt dat?: de bewoners van Milaan uiteraard. Hun belastingen zijn de laatste tijd met 130% gestegen.

Om de vele illegalen te kunnen onderhouden in de 7 “goudgerande AZC´s” die de nep-vluchtelingen onderdak en maaltijden verschaffen, heeft de gemeente Milaan de subsidies voor gepensioneerden ingetrokken.

Maar dan heb je ook nog de “mensen-op-leeftijd”, die door de linkse gemeente hun warme maaltijden zijn ontnomen. Zij zijn de eerste slachtoffers van de “asielindustrie”.
Teruggeworpen op armoede moeten deze AOW´ers zich tot charitatieve instellingen wenden (RP: zoals o.a. bij ons de Voedselbanken en het Leger des Heils).

Dit is niet alleen zo in Milaan, maar in heel Italië.
Maar ook deze charitatieve instellingen zien hun fondsen “opdrogen”, want deze worden grotendeels gebruikt voor de migranten.

Citaten uit:
https://ejbron.wordpress.com/2016/06/17/milaan-u-bent-geen-vluchteling-bent-u-oud-goed-eet-dan-de-restjes-maar-video/

RP: Het zal me niets verbazen als straks ook de Nederlandse AOW’ers dit lot moeten ondergaan!

Advertenties